parallax background

Aklea Neon u vatrenom izdanju izvodi novi hit Shika Shika

meditacija
Meditacija za uzemljenje
21. siječnja 2021.
josipa lisac
Josipa Lisac priprema virtualni koncert za Valentinovo
22. siječnja 2021.

 

«Gdje god se okrenem gore neki stari obrasci kako bi napravili mjesto novima. Moja ekipa i ja smo u potpunosti spremni za jedan postapokaliptički show», riječi su kojima putujuća glazbenica Aklea Neon najavljuje live izvedbu njenog novog hita “Shika Shika”.

U sklopu novih [35mm] Sessions, čiji je idejni i izvedbeni pokretač Mislav Mesek, ova autentična osječanka opet iznenađuje – ovaj put bljuvačima vatre i vatrenim nimfama.

«Već sam nekoliko puta zinula pred genijalnim performansom Vodoriga. Obožavam kad me netko svojom umjetnošću tako dječje oduševi», izjavljuje Aklea za koju je već na ovogodišnjoj Dori bilo jasno da je predvodnica jednog novog plemena. Njezin svježi afro futuristički hit Shika Shika ne moguće je žanrovski svrstati, dok iz zvučnika izlazi bombastična elektronska magija s afro motivima.

aklea neon

Posebnost osječke vile ritma i beata je to što nastupa kao one-girl-bend, no u ovom session ju na basu podržava Klaada, producent elektronske glazbe i akademski kontrabasist koji je zaslužan za produkciju Akleine najnovije pjesme kao i eko himne “Zovi ju mama”.

 

Foto: Mislav Mesek

Comments are closed.