parallax background

Mistično glazbeno putovanje Nine Kraljić u Kući umjetnosti Arsen

27. travnja 2022.
planetopija
Nakladnička kuća Planetopija je u Puli otvorila svoju drugu knjižaru u kojoj možete nabaviti i naše Zoe narukvice
26. travnja 2022.
maca
Menopauza, važna faza u životu svake žene
28. travnja 2022.

 

Nina Kraljić, vlasnica jednog od najljepših vokala ovih prostora, pobjednica natjecanja “The Voice” 16. svibnja u Kuću umjetnosti Asren dolazi predstaviti svoj novi projekt, ali i podsjetiti na svoje poznate hitove.

ALKONOST OF BALKAN

Otkako je svoj talent predstavila u popularnom showu “The Voice” Nina Kraljić ne prestaje oduševljavati svojim posebnim glazbenim izričajem, a u Kući umjetnosti Arsen predstavit će svoje novo umjetničko rađanje zbog kojeg je odabrala i novo ime – Alkonost of Balkan. Riječ je o presjeku etno i filmske glazbe s pjesmama koje označavaju novi početak Nininog stvaranja i stilskog usmjerenja prema etno i ambijentalnoj glazbi, s ciljem njegovanja kulturne baštine Hrvatske i regije.

IZNENAĐENJA ZA PUBLIKU

Publiku u Šibeniku Nina će podsjetiti i na svoje poznate hitove te okupljenima prirediti i neka zanimljiva iznenađenja!

Moćan vokal i autentična interpretacija publiku će povesti na mistično glazbeno putovanje – prisjetit ćemo se samih početaka s već legendarnim izvedbama iz “The Voicea”, prvim singlom “Zaljuljali smo svijet” pa sve do njenih novijih pjesama i posebnih cover obrada po kojima je Nina poznata.

“Dođite da zajedno uživamo u ljepoti glazbe jer je opuštanje i povratak glazbi baš ono što nam svima treba”, poručuje Nina uoči koncerta u Arsenu!

nina kraljić

KAKO DO ULAZNICA?

Ulaznice po cijeni od 60 kuna u prodaji su od 22. travnja na webu i blagajni Kuće umjetnosti Arsen. Podsjećamo da članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava na blagajni ostvaruju popust – za njih je cijena ulaznice 40 kuna.

 

Naš intervju s Ninom Kraljić možete pročitati ovdje. 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.