Mladi Mjesec u Biku: s mjesta sigurnosti i stabilnosti možemo učiniti nešto dobro

Što želimo dovršiti? Imamo li viziju novog ostvarenja? Pred nama je nešto što nam u tome može pružiti podršku.

Mladi Mjesec koji se odvija 8.5. u 4 sata i 22 minute na 18′ Bika omogućuje nam da s mjesta sigurnosti i stabilnosti učinimo nešto dobro.

Potiče nas da pronađemo ta mjesta unutar sebe, ali i u vanjskom svijetu. Aktivira stvaralačku energiju. Znamo da možemo, samo se trebamo usuditi i krenuti prema onome što nam je sada bitno.

Prije nego što krenemo, samo na trenutak zastati i osvijestiti u čemu smo dobri. Koji su naši talenti? Osvijestimo iskustvo koje nam pokazuje da imamo sve potrebne resurse. Osvijestimo i dosadašnja postignuća koja nam govore – ti to znaš, ti to možeš.

Ti vrijediš!

Bitan/bitna si!

Vjeruj u sebe!

Shvati što je toliko tvoje da ti to nitko ne može oduzeti (ako ti to ne dopustiš).

Otvori se prema davanju i primanju.

A kako bismo dobili ono što nam je sada potrebno, treba učiniti prvi korak, potom onaj idući i okolnosti će se zakotrljati.

U prilici smo realizirati financijske ciljeve. Riješiti novčana ili imovinska pitanja. Nešto kupiti ili prodati.

U prilici smo shvatiti što je nama vrijedno, što želimo čuvati, u što trebamo ulagati energiju kako bi dalje raslo.

Istražite ono što može poboljšati kvalitetu vašeg života kako biste se u njemu osjećali udobnije.

Istražite kako se možete pobrinuti za svoje tijelo i njegove potrebe. Tu počinje ljubav prema sebi.

Saturn u Ribama stabilizira okolnosti na način da ne bi trebalo biti neugodnih iznenađenja. Potiče produktivnost, daje nam jasnoću i strpljenje. Svjesni smo važnosti prisutnosti u realizaciji svojih ciljeva. Venera kao vladar ovog Mlađaka, također se nalazi u Biku i pomaže nam da u procesu ostvarenja i uživamo.

Merkur u bliskom kontaktu s Kironom (21’Ovna), ukazuje da postoji nešto što boli ili može zaboljeti. Izgovoreno je, a nije iscijeljeno. Sklonost uma da producira negativne scenarije ili nam samo putem mentalnih slika i sjećanja pokazuje što još traži poravnanje, mir, oprost, otpuštanje… Možda je samo potrebno izgovoriti.

Uživajte u putovanju kroz narednih mjesec dana i pokrenite ono što već neko vrijeme čeka da napokon dođe na red! Stabilizirajte, izgradite, učinite sigurnim i ne zaboravite udovoljiti sebi i svom tijelu na zdrav način.

 

Foto: Freepik

Astrologinja, trener osobnog razvoja, u edukaciji za voditelja sistemskih konstelacija. Pružam podršku osobama koje žele bolje upoznati sebe i svoj život, iz objektivnije perspektive sagledati trenutnu situaciju, a slijedom toga i pronaći izlazi i poteškoća.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.