Slaven Lunar Kosanović nam je složio sasvim posebnu božićnu playlistu

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Prima daruje jastučić i prekrivač Mike iz COCO MAISON kolekcije 
8 prosinca, 2022
zrelost
ZEN tarot – Zrelost
9 prosinca, 2022

 

Možete li zamisliti najljepše doba godine bez glazbe? Znamo što vam se na ovu pomisao vrti u glavi, ali može i sasvim drugačije.

U potrazi za super glazbom za prosinačka druženja pitali smo Slavena Lunara Kosanovića, svestranog graffiti i street art umjetnika, koji se odlično snalazi i u surfanju glazbenim valovima, da nam složi božićnu playlistu po svom i da nam kaže voli li božićne pjesme.

“Joj, potpuno kontra od toga, užasavam se kad krene maltretiranje s 10 istih pjesama svake sezone, posebno ne podnosim Mariah Carey, Shakin’ Stevensa i slične. Band aid je jedina zapravo bočićna pjesma koju sam uvrstio jer mi predstavlja vrijeme nade, kad su najveće zvijezde glazbene scene okupljene pod vodstvom Boba Geldofa iz Boomtown Ratsa i Midge Urea iz Ultravoxa uz divni entuzijazam pokušali pomoći nahranitii stanovništvo Etiopije pogođeno katastrofalnom sušom.” – odgovorio nam je Slaven.

U nastavku poslušajte sasvim posebnu božićnu playlistu za koju smo uvjereni da ćete ju često vrtiti ne samo kroz ovaj mjesec već i dulje od toga.

lunar

Slaven Lunar Kosanović

Sasvim posebna božićna playlista by Slaven Lunar

Uživajte u Lunarovom odabiru i blagdanskom raspoloženju. I naravno budite dobro!

 

Tražite li odličnu glazbu imamo još prijedloga:

Nina Romić nam je složila savršenu božićnu playlistu

Filip Riđički nam je složio savršenu božićnu playlistu

Hrvatski glazbenici su složili savršenu božićnu playlistu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.