parallax background

ZEN tarot – Intenzitet

karma
5 načina kako stvoriti dobru karmu
lipanj 12, 2021
matcha nice cream
Matcha Nice Cream – jedini recept kojeg trebate ovo ljeto
lipanj 13, 2021

 

Pogledaj biciklista na ovoj slici. Poput strijele juri kroz prostor s jasnom namjerom – znam kuda idem. Toliko brzo ide da je gotovo postao čista energija.

Ali intenzitet njegove brzine ne smije se pomiješati s luđacima koji svoj auto voze maksimalnom brzinom kako bi stigli iz točke A u točku B. Takva brzina pripada horizontalnom prostor-vremenu.

Intenzitet i brzina koju predstavlja današnja karta pripada vertikalnom svijetu sadašnjeg trenutka – spoznaja da je SADA jedini trenutak koji JEST, a OVDJE je jedini PROSTOR.

ZEN nas uči da se prisjetimo svih velikih riječi i učenja te da ih onda izbjegavamo kako bi pronašli vlastiti izvor. Ne trebaš biti ničiji sljedbenik, imitator. Ali trebaš biti originalna individua; trebaš pronaći svoju najdublju jezgru.

Kada nastupaš s intenzitetom koji današnja karta predstavlja, ti stvaraš valove oko sebe. Neki će se zbog toga osjećati podignuto i osvježeno u tvojoj prisutnosti. Drugi će se osjetiti ugroženo i iziritirano. Ali mišljenja drugih su nevažna – ništa te ne može zaustaviti sada.

zen tarot

 

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje – kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com

 

Indira Juratek

1 Comment

  1. Crnkić Ružica napisao:

    ?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.