parallax background

ZEN tarot – Intenzitet

jesen
Jesen nas uči kako odbaciti staro da bismo napravili mjesto za novo
listopad 27, 2021
hocus pocus kolačići
Hocus Pocus kolačići za Noć vještica
listopad 28, 2021

 

Pogledaj biciklista na ovoj slici. Poput strijele juri kroz prostor s jasnom namjerom – znam kuda idem. Toliko brzo ide da je gotovo postao čista energija.

Ali intenzitet njegove brzine ne smije se pomiješati s luđacima koji svoj auto voze maksimalnom brzinom kako bi stigli iz točke A u točku B. Takva brzina pripada horizontalnom prostor-vremenu.

Intenzitet i brzina koju predstavlja današnja karta pripada vertikalnom svijetu sadašnjeg trenutka – spoznaja da je SADA jedini trenutak koji JEST, a OVDJE je jedini PROSTOR.

ZEN nas uči da se prisjetimo svih velikih riječi i učenja te da ih onda izbjegavamo kako bi pronašli vlastiti izvor. Ne trebaš biti ničiji sljedbenik, imitator. Ali trebaš biti originalna individua; trebaš pronaći svoju najdublju jezgru.

Kada nastupaš s intenzitetom koji današnja karta predstavlja, ti stvaraš valove oko sebe. Neki će se zbog toga osjećati podignuto i osvježeno u tvojoj prisutnosti. Drugi će se osjetiti ugroženo i iziritirano. Ali mišljenja drugih su nevažna – ništa te ne može zaustaviti sada.

zen tarot

 

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje – kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com

 

Indira Juratek

1 Comment

  1. Crnkić Ružica napisao:

    ?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.