Mars napokon kreće naprijed – prestajemo s vožnjom u rikverc

 

U četvrtak 12. siječnja Mars se napokon pokreće prema naprijed s 8 8′ Blizanca. Završavamo s vožnjom u rikverc koja je trajala od 30. listopada prošle godine.

Vrijeme je da se krene prema naprijed!

Povratak energije, motivacije i volje za djelovanjem pomaknut će nas sa nekih starih mjesta i omogućiti nam da lakše i jednostavnije započnemo ostvarivati ono što smo planirali.

Pristižu potrebne informacije, obavljaju se nužni razgovori i sve što je potrebno kako bismo dodatno shvatili, razjasnili i donijeli odluke za dalje. Vrijeme neizvjesnosti je iza nas.

Moguće je da taj proces traje nešto sporije. Čekamo i da Merkur krene prema naprijed 18. siječnja, a potkraj mjeseca i Uran, pa će slika biti potpuna.

U sjajnoj smo prilici promijeniti ono što nam je u prošlosti donosilo probleme – način na koji djelujemo, kako razmišljamo i komuniciramo…

Nastavimo li po starom, bit će još teže. Zato pogledajte u svoj život. Gdje padate, zastajkujete, gdje vam je teško? E baš na to mjesto usmjerite fokus i promijenite sebe u toj priči. Ne očekujte čudotvorna rješenja ako se vi ne odlučite promijeniti.

Kada se Mars 15. ožujka vrati na mjesto s kojeg je krenuo retrogradno zaokružit će se jedan ciklus koji je započeo u listopadu. Upravo sredinom ožujka moguće je da nas čeka neka važnija promjena. Zato danas učite sve što znate i možete kako bi ta promjena bila poticajna i pozitivna za vas.

 

Julijana Oremović

julijanaoremovic.com

 

Foto: Pexels

Astrologinja, trener osobnog razvoja, u edukaciji za voditelja sistemskih konstelacija. Pružam podršku osobama koje žele bolje upoznati sebe i svoj život, iz objektivnije perspektive sagledati trenutnu situaciju, a slijedom toga i pronaći izlazi i poteškoća.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.