parallax background

Donosimo ideje za uređenje kućnog ureda u kojem ćete uživati raditi

fantazma
Želje i fantazme – zašto ne postižemo osjećaj zadovoljstva?
29 kolovoza, 2022
svjesnost
ZEN tarot – Svjesnost
30 kolovoza, 2022

 

Čini se da danas nije moguće zamisliti dom bez kućnog ureda. Iako su prošla vremena kada posao nismo nosili kući, ipak imamo mogućnosti da i unutar našeg doma odvojimo životni prostor od radnog. Ovo je posebno važno za one koji i dalje rade iz home officea ili su po prirodi posla freelanceri.

Većina nema luksuz za ured odvojiti cijelu prostoriju, ali uz malo kreativnog razmišljanja i dobrog odabira uredskog namještaja s lakoćom možete jedan kutak dnevne ili spavaće sobe pretvoriti u svoju poslovnu oazu.

Znamo da ćemo s više volje i inspiracije obavljati naše poslove i obveze ako nam je radni prostor uredan i sistematiziran. Ako trebate malo inspiracije kako svoj radni prostor pretvoriti u ugodno i lijepo mjesto u kojem ste istovremeno koncentrirani i produktivni, pođite s nama kroz nekoliko ideja za uređenje ureda.

prima radni stol

kućni ured

Središnji dio ureda

Kada govorimo o uredu, središnji dio oko kojeg se sve vrti i po čemu ćete organizirati sve ostalo je stol. Ovisno o veličini prostora koji pretvarate u radni, ali i o prirodi posla kojim se bavite, razmislite o dimenzijama radnog stola. Ako povremeno radite od kuće, možda svoje potrebe možete zadovoljiti manjim stolom. Međutim, ako vam je home office svakodnevnica razmislite o tome da radni stol bude što veći i prostraniji.

prima radni stol

Prostrane i funkcionalne radne stolove koji pružaju mogućnost personalizacije prema vašim potrebama pronašli smo u Prima salonu namještaja. U ponudi su tri programa – Trenton, Sens i Toledo – koji bojama i dekorima prate ostatak asortimana i omogućuju vam da baš sve za ured pronađete na jednom mjestu. Kako bi svoj radni prostor mogli organizirati i u svakom trenu znati gdje se što nalazi te svoje obveze i to do liste obavljati bez dodatnog stresa, Prima nudi rješenja u ormarićima, poličarima, komodama, ladičarima i ostaloj dodatnoj uredskoj opremi.

prima radni stol

prima ured

prima ured

prima ured

Ako vam se posao vrti oko računala, najvažnije je imati dobar radni stolac u kojem ćete moći sjediti duže vremena i sačuvati kralježnicu. U novom asortimanu uredskih stolaca Prima nudi 8 različitih varijacija ergonomskih stolaca.

Ergonomski uredski stolac treba pružiti dobru potporu leđima, biti udoban i poticati na pravilno sjedenje i ispravno držanje. Samo neki od benefita radnih stolaca koje brinu o vašem zdravlju su povećana koncentracija i produktivnost, veća motivacija, bolje raspoloženje, bolja cirkulacija i zdravlje kralježnice.

Prima uredski stolci pristaju svim veličinama i visinama radnih stolova i sigurno ćete moći pronaći kombinaciju koja će savršeno ići uz vaš prostor i uz vašu kralježnicu. Mi smo uvijek za prirodne i tople boje, a s dolaskom jeseni narančaste, žute, mustard ili smaragdno zelene su one kojima dajemo primat. S crnim, bijelim i sivim nikada nećete pogriješiti. Vodite se uvijek onim pravilom da se manji prostori bolje nose sa svijetlim bojama koje će ga vizualno povećati, dok veliki prostori dobro nose tamne nijanse i šarenilo.

prima stolice

prima sergonomski stolci

Kako bi svoj radni prostor dodatno oplemenili i unesli dašak svoje osobnosti predlažemo detalje koji će vam uvijek izmamiti osmijeh na lice i zbog kojih će vam i radni zadaci biti lakši. Zid iznad stola možete ukrasiti policama, zidnim dekoracijama (poput slika, vješalica, ukrasa, ogledala), rasvjetom i slično. Da bi ured dobio na toplini razmislite o tepihu i ukrasnim jastučićima.  Sve ovo možete pronaći u ekskluzivnoj COCO maison kolekciji dostupnoj u Prima salonima i na webshopu. Izbor naših ideja pogledajte u nastavku.

prima dekoracije

prima dekoracije
prima dekoracije

prima dekoracije

prima dekoracije

Dječji radni kutak

Ako imate školarce, znate koliko je važno i poticajno za učenje, pisanje zadaće i druge školske obveze, osigurati djetetu idealan kutak. U Prima salonima pronaći ćete sve što je potrebno vašim klincima kako bi se lakše i radosnije nosili sa svojim obvezama. Uključite i njih u odabir kako namještaja tako i dekora, jer će se bolje osjećati i biti produktivniji u prostoru koji je stvoren baš po njihovoj mjeri i ukusu.

dječja radna soba

uredski materijal

Na službenoj stranici i u Prima poslovnicama možete pogledati cijeli uredski asortiman te ideje kako svoj uredski prostor pretvoriti i kutak u kojem se osjećate ugodno, kreativno i produktivno.

 

Indira Juratek

 

Foto: PR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.