biljni proteini

Fit ljeto uz bio&bio: 5 vrhunskih biljnih proteina i 8 sjajnih vježbi

 

Odradite trening s vježbama koje je osmislila Daria Ličina u suradnji s bio&bio, uživajte u ukusnim pripravcima s biljnim proteinima i spremni dočekajte ljeto.

“Ako ne konzumiraš nikakve namirnice životinjskog porijekla, susrećeš li se često sa zabrinutim stavom okoline – Odakle ti onda dovoljno bjelančevina?” Na ovo, ali i brojna druga pitanja vezana uz biljne proteine odgovorila je Jadranka Boban Pejić u najnovijem tekstu objavljenom na bio&bio. Prema preporukama Svjetske zdravstvene organizacije, dnevni unos bjelančevina trebao bi se kretati od 45 do 55 g, no većina jede najmanje dvostruko više.

Ne gradimo vlastite mišiće tako da jedemo životinjske

Mišići se razvijaju tako da ih koristimo, a pri tome se možemo hraniti u potpunosti veganski, što dokazuju brojni uspješni sportaši koji su vegani. Ovo su samo neke od namirnica koje svakodnevno konzumiramo, a bogate su bjelančevinama iz biljnog izvora:

• 100 grama kuhanih mahunarki sadrži čak 20 – 25 grama bjelančevina
• 100 grama kvinoje sadrži 16,2 grama bjelančevina
• 100 grama smeđe riže sadrži 7,5 grama bjelančevina

biljni proteini

Otkrijte fit ljeto uz 5 novih bio&bio biljnih proteina i 8 sjajnih vježbi

Zadovoljite dnevnu potrebu za bjelančevinama uz bio&bio superfood biljne proteine i sve to zaokružite s 8 jednostavnih vježbi. Uz biljne proteine uživat ćete u pripremi hranjivih i ukusnih napitaka koji će vas zasititi, povratiti energiju nakon treninga te pomoći bržem oporavku mišića. A Daria Ličina je pripremila 8 sjajnih vježbi kao nadopunu upravo ovim bio&bio biljnim proteinima uz koje ćete se pokrenuti, biti poletniji, zdraviji i snažniji, a najs(p)retniji mogu i osvojiti mjesec individualnih treninga i dva paketa biljnih proteina.

bio&bio superfood biljni proteini idealan su pratitelj ljetnom fit looku. U praktičnom kompostabilnom ZIP pakiranju, idealni su za energizirajući shake ili smoothie. Pronađite ih u bio&bio trgovinama i web shopu, uz već poznate uspješnice, sada i u proširenom izdanju: proteinski prah s kokosom i bananom ili kokosom i jagodom, kakaom i vanilijom kao i prah badema i protein od sirutke.

proteinski prah

Uživajte u vježbama, ukusnim smoothiejima s odabranim okusom bio&bio biljnih proteina te zdravom i fit ljetu pred nama!

 

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.