Bogatstvo u tvojim rukama: Kako stvoriti Feng Shui financijski oltar

 

Svatko od nas ima financijske ciljeve i snove koje želimo ostvariti. No, jesi li ikada razmišlja/la o tome kako tvoja namjera može utjecati na privlačenje bogatstva u tvoj život?

U svijetu Feng Shuija, namjera igra ključnu ulogu u oblikovanju stvarnosti, a stvaranje financijskog oltara može biti moćan način za postavljanje jasnih namjera i usmjeravanje pozitivne energije prema ostvarenju tih ciljeva.

Kako bi što bolje uskladio/la svoj financijski oltar s energijom privlačenja bogatstva, razmotri sljedeće praktične smjernice u nastavku.

Kako stvoriti Feng Shui financijski oltar

Prirodna svjetlost: Pokušaj postaviti svoj oltar na mjesto koje prima dovoljno prirodne svjetlosti tijekom dana. Svjetlo simbolizira prosvjetljenje i rast, što je ključno za financijski uspjeh.

Sjeverna lokacija: Sjeverni dio tvog doma odgovara sektoru karijere i posla. To je prirodno mjesto za postavljanje financijskog altara ako želiš poboljšati svoju karijeru i financijski uspjeh.

Izbjegavaj prozore i uglove: Pripazi da izbjegavaš postavljanje oltara iza prozora ili u kutu doma, jer to može ometati protok energije. Optimalno mjesto za oltar je u sredini prostorije, gdje može biti vidljiv i dostupan sa svih strana.

Visina oltara: Visina tvog financijskog oltara trebala bi biti takva da ga možeš redovito promatrati i vizualizirati svoje ciljeve. Na taj način ćeš ojačati svoju namjeru i usmjeriti svoju pozornost prema svojim financijskim snovima.

Vizualizacije i afirmacije: Na svoj financijski oltar možeš postaviti slike, predmete ili riječi koje jasno predstavljaju tvoje financijske ciljeve. To ti pomaže svakodnevno vizualizirati svoj uspjeh i koristiti afirmacije kako bi potaknuo/la pozitivnu energiju.

Biljke i cvijeće: Dodavanje zdravih biljaka poput bambusa ili Pilea na svoj financijski oltar simbolizira rast i napredak, što su ključne komponente financijske stabilnosti.

Kristali: Kristali poput citrina, ametista, pirta i zelenog aventurina često se koriste za privlačenje financijskog obilja. Postavljanje ovih kristala na tvoj oltar dodatno jača energiju bogatstva.

Novac i valute: Simbolika novca je snažna. Postavi nekoliko kovanica, novčanica ili različitih valuta na svoj financijski oltar kao simbol financijskog obilja i raznolikosti.

Ispunjena vaza: Ako želiš dodati eleganciju, stavi jednu lijepu vazu ispunjenu novčanicama ili kovanicama kao simbol obilja.

Važno je da se osjećaš udobno i povezano sa svojim financijskim oltarom kako bi maksimizirao/la njegovu učinkovitost. Redovito održavanje i čišćenje tvog oltara pomaže očuvati pozitivnu energiju koja podržava tvoje financijske ciljeve. Stvaranje financijskog oltara nije samo čin postavljanja predmeta na površinu. To je duhovni proces koji te povezuje s tvojim financijskim ciljevima i usmjerava energiju prema njihovom ostvarenju. Uz pravilno usmjerenje i namjeru, tvoj financijski oltar može postati snažan saveznik na putu prema financijskom uspjehu i ostvarenju tvojih snova.

Želiš napraviti korak prema boljem financijskom životu? Kontaktiraj me za besplatne konzultacije i započnimo tvoju transformaciju. Slijedite me na na Instagramu, Facebooku “Lea Gobo Feng Shui & Healing” kako biste saznali više o tome kako stvoriti skladno i inspirativno okruženje u vašem domu.

S ljubavlju,

 

Više o feng shuiju i temama uređenja interijera možete pročitati u našoj rubrici HOLISTIČKI LIFESTYLE.

Možda vas zanimaju i ovi tekstovi:

Energetski zagrljaj doma: mudre generacije, tradicija i Feng Shui

Feng shui vašeg ljetovanja 

Japandi – kako stvoriti ovaj popularni stil u svom domu 

Proljetno čišćenje u feng shui tradiciji 

Feng shui u domu – briga o domu je briga o sebi 

Feng shui uređenje za dječje sobe 

 

Lea Gobo

Wellness i Feng Shui savjetnica

– Moj je poziv pomoći ti vratiti mir, lakoću života i u tebi i oko tebe kreirati prostor koji će podržati ljubav, sklad i životno zadovoljstvo.

Za više informacija posjetite leagobo.com

 

 

Foto: iStock, Unsplash

Wellness i Feng Shui savjetnica! Inspiriram te da rasteš, pronalaziš unutarnju snagu i postižeš sve što želiš, podržavajući te kroz Feng Shui, wellness i zvukoterapiju. http://www.leagobo.com

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.