uskrs

Kreativna Matija Hiršman s profila Lulu Art još jednom nam je inspiracija za dekoriranje blagdanskog stola

 

Uskrs je pred vratima, a kao i svake blagdane i ovaj želimo naš dom posebno ukrasiti. Uz tradicionalno farbanje pisanica, naš prostor možemo pretvoriti u pravu malu bajku.

Kreativka i dekoraterka Matija Hiršman, koja se nalazi iza popularnog Insta profila Lulu Art već je tradicionalno s nama podijelila  svoje kreativne i cvjetne ideje kako imati najljepši Uskrs.

“Ovog puta sam koristila razno proljetno cvijeće (zumbuli, ranunkule, frezije, tulipani), zelenilo i mahovinu, koje sam kombinirala s drvenim i glinenim predmetima.” – govori nam Matija.

blagdansko uređenje stola

blagdanski stol

“Cvijeće kod nas krasi stol sve dok na njega ne dođe hrana, tada ga odnosim u boravak. To radim jer gostima nije ugodno kad im cvijeće zaklanja pogled, kad rukama zapinju za njega i kad se miris cvijeća isprepliće s mirisom hrane. Posebno intenzivan miris imaju frezije i zumbuli u ovom aranžmanu.” – savjetuje Matija.

uskrs

uskrs

Matija je ove godine težila prirodnim i mekim tonovima, koji će se uklopiti u svaki dom i prostor. Nježna roza boja koja se provlači kroz detalje daje toplinu i grije srce.

uskrs

uskrs

Vjerujemo da će vas ove fotografije inspirirati i motivirati da i sami ove godine Uskrs provedete u najljepše dekoriranom domu kojeg možete zamisliti. Sretno.

uskrs

 

Za više inspiracije posjetite Matijin Instagram Lulu Art. 

Prošlogodišnje Matijine ideje za uskršnji stol možete pogledati ovdje. 

 

 

Foto: Hirsch Studio

Osnivačica i izvršna urednica holističkog & well-being portala Budi Dobro. Kolumnistica, theta healing terapeutkinja, majstorica i učiteljica reikija, vlasica brenda kristalnog nakita Zoe.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.