Nova kuharica Maje Brekalo – “Moji sretni kolači” za jednostavne i zdrave slastice za svaku prigodu

 

Moji sretni kolači nova je kuharica Maje Brekalo, kreatorice popularnog bloga Delicious & Healthy by Maja i autorice hit-kuharice Moja sretna hrana koja je osvojila domaće tržište.

Nakon što je u prvoj kuharici predstavila svoja omiljena jela, Maja je novu zbirku recepata posvetila desertima – od svečanih torti do kolača za svaku priliku. Majin zaštitni znak su prirodni i cjeloviti sastojci biljnog porijekla koje maštovito kombinira u slasne divote pune okusa, a jednostavne za pripremu. Recepti su popraćeni raskošnim fotografijama koje također potpisuje svestrana blogerica.

U knjizi ćete pronaći veganske verzije klasika poput čokoladne torte, Sacher torte, švarcvaldske torte, vanilin kiflica, amaretta ili pak čupavaca i brownieja. Mafini, vafli i palačinke obogatit će vaš doručak ili popodnevnu kavu, a sirove slastice će vas očarati intenzivnim svježim okusima.

Moji sretni kolači najprije su objavljeni na američkom tržištu pod nazivom Bake It Vegan. Podršku i pohvale za nju dobila je od brojnih čitatelja, ali i drugih autorica i food blogerica. Vjerujte mi, treba vam ova knjiga!, napisala je Anthea Chang. Moramo se složiti, posebno sada kada je imamo i na hrvatskom jeziku.

moji sretni kolači

Maja me uvijek oduševi sjajnim receptima koji su u isto vrijeme i cjeloviti i gurmanski, a tako su jednostavni da ih je lako ubaciti u užurbani raspored. Usto je odlična fotografkinja i stilistica hrane!

Maja Danica Pečanić, nagrađivana fotografkinja i stilistica hrane

U ovoj ćete knjizi naći zbirku predivnih i zdravih slastica koje će obožavati i vegani i oni koji to nisu. Htjet ćete ih sve isprobati!

Katie Higgins, autorica slavnog bloga Chocolate Covered Katie

Moji sretni kolači će vam pokazati da izrada cjelovitih zdravih kolača nije zahtjevna i zato je savršena za sve vas koji se tek upuštate u tu pustolovinu. Vjerujte mi, treba vam ova knjiga!

Anthea Cheng, autorica kuharice Incredible Plant-Based Desserts i bloga Rainbow Nourishments

Ova knjiga će vam dokazati da je jednostavno i lako napraviti predivne cjelovite i veganske kolače.

Tiina Strandberg, autorica bloga My Berry Forest

Majini recepti su oduvijek bili veliki hit u mojoj obitelji jer upotrebljava jednostavne i cjelovite sastojke. Jedva čekam isprobati sve nove slatke recepte!

Mitra Shir, nagrađivana kanadska nutricionistica i osnivačica Nutriholista

Majini recepti su jednostavno genijalni! Jedva čekam da ih sve isprobam!

Yukiko Tanzi, autorica bloga Foodie Yuki

 

Foto: PR

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.