Mary May na dvostrukom vinilu je nešto što ne želite propustiti

harry potter
Životne lekcije koje nas je naučio Harry Potter
12. svibnja 2020.
maska za lice
Maska za lice od zelene gline
13. svibnja 2020.

 

Mary May objavljuje live video pjesme “Black Porsche”, posljednji singl planiran za objavu u svrhu promocije live albuma s privatnog koncerta održanog u 1. Gimnaziji krajem 2019. godine.

Album dolazi u obliku dvostruke vinil ploče koju se online može naručiti preko webshopa Pass The Hat Records. Također, dostupna je za prodaju i u prodavaonicama Menart-a i Karma vinil record shopa te za slušanje na streaming platformama.

mary may

Već dobro poznati bend, uz Mary, čine Luka Čapeta na gitari, Borko Rupena na bubnjevima, Marko Ferlan na kontrabasu i Marin Živković na saksofonu.

Na navedenom albumu nalazi se proširena live verzija hvaljenog prvijenca “Things You Can`t Put Your Finger On”, ali ovaj put snimljena iz jednog pokušaja prenoseći energiju benda direktno u audio zapis.

mary may

Ekipa koja je zaslužna za nastajanje ovih audio i video materijala predvođena je umjetničkim direktorom Krešimirom Katušićem, iskusnim tonskim snimateljem Hrvojem Nikšićem iz Kramasonik studija, šefom mixa i mastera Lukom Čabom iz Soundbrick studija te glazbenim producentima Lukom Čapetom i Petrom Milićem. Za video je odgovorna Hommage produkcija iz Zagreba.

mary may

Album izdaje boutique diskografska kuća Pass The Hat Records koju obilježava izdavanje upravo “one take” snimljenih albuma, a ovo im je nakon Reel Problemsa i Duetta Chapetlewsky treći album u nizu.

 

Foto: Darija Cikač

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.