parallax background

Mlađak u Djevici: donesite odluke koje su za vaše najviše dobro

peeling za tijelo
Peeling za tijelo s eteričnim uljem limete
6. rujna 2021.
metode za osobni razvoj
Pomoću ove tri metode za osobni razvoj vaš se život mijenja
7. rujna 2021.

 

U utorak, 7. rujna u 1 sat i 51 minutu noćno nebo će ukrasiti mladi Mjesec. Astrološki je smješten na 14′ Djevice, u znaku koji traži i pravi red, plan, koji čisti i organizira te ‘brine’ o našem zdravlju.

Kao i svaki mladi Mjesec, tako i ovaj stvara prostor za novi početak. Nakon ljetnih praznika sve se vraća u rutinu, pa nastojte ovu mjesečevu mijenu iskoristiti kako biste donijeli odluke koje su za vaše najviše dobro.

– obavite liječnički pregled
– počnite redovito vježbati
recite ‘ne’ lošoj navici koja šteti vašem zdravlju
– počnite se zdravije hraniti
– isplanirajte ostvarenje jednog plana ili ideje
– očistite stan i oslobodite se viška nepotrebnih stvari
– popravite nešto
– posvetite se poslu, nešto dobro se može dogoditi
– učite, naučite nešto novo, obogatite svoje znanje

mlađak u djevici

Ovaj Mjesec voli red i čistoću, teži planskom djelovanju. Zato je dobro prihvatiti se velikog pospremanja, kako svog vanjskog, tako i onog unutarnjeg prostora.

Pozitivan utjecaj Urana na ovu blisku konstelaciju Sunca i Mjeseca pomaže nam da brzo i efikasno provedemo neke odluke. Kao da nam pritom pada teret s ramena i osjećamo se oslobođeno težine.

Uranska energija tjera nas prema naprijed, prema novim, još nedoživljenim iskustvima, zato se otvorite prema svemu što uzbuđeno ‘kuca’ na vrata vašeg života. Dobro je sve što nam može donijeti iznenadne uvide i produbiti našu svjesnost. Dakle, pripremite se na iznenađenja.

Vladar ovog Mlađaka je Merkur, on se nalazi u Vagi u dobrom aspektu sa Saturnom. U istom znaku je i Venera u pozitivnom aspektu s Jupiterom, dakle odlično vrijeme za sklapanje ugovora, početak nove veze, poboljšanje odnosa s drugim ljudima, kao i za prezentiranje svojih poslovnih ideja i usluga širem krugu ljudi.

Pripremite, osmislite i počnite provoditi svoj plan za uspjeh!

 

Julijana Oremović

julijanaoremovic.com

 

Foto: Unsplash

Comments are closed.