Mladi Mjesec u Ovnu: 7 ideja kako maksimalno iskoristiti energiju ovog mladog Mjeseca

Torta bez pečenja s bijelom čokoladom i malinama
11. travnja 2021.
ispunjen život
Formula za balans u životu i ispunjen život
13. travnja 2021.

 

12. travnja na nebu se pojavljuje mladi Mjesec u Ovnu. Ovan je prvi znak zodijaka i inicijator novih pokreta, ideja, prilika i početaka.

Sad je pravi tren za sjetvu kako sjemena u vrtu, tako i vlastitih ambicija. Mars dodatno rasplamsava strast i donosi potrebnu hrabrost da se borimo za svoje.

Idealan je dan za postavljanje namjera koje se mogu ostvariti do 20. listopada 2021. kada ćemo imati pun Mjesec u Ovnu. U nastavku donosimo 7 ideja kako možete maksimalno iskoristiti ovu snažnu energiju.

Mladi Mjesec u Ovnu: 7 ideja kako maksimalno iskoristiti energiju ovog mladog Mjeseca

1. Bijes kao put do strasti

Budite iskreni – što vas najviše živcira? Ljutnja sama po sebi nije negativ – sve je to kako je koristimo (konstruktivno ili destruktivno). Mladi mjesec 2021. u Ovnu poziva naše unutarnje ratnike. Stvari zbog kojih se najviše ljutimo često su pokazatelji naših strasti. Na primjer, ovaj mladi mjesec može probuditi vaš uspavani aktivizam ili dodatno poboljšati vašu dosadašnju predanost čovječanstvu.

Iskoristite svoju “vatrenu ljutinu” za pokretanje revolucije pa makar i osobne i unutrašnje.

Svatko od nas ima moć oblikovanja svijeta. Umjesto da nasumce bjesnimo kad se osjećamo frustrirano, možemo stvoriti konstruktivne promjene, boreći se za svoja uvjerenja. U nekim slučajevima to može biti zauzimanje za sebe na način da odbijemo ponižavajuću ponudu ili hrabrost da se usudimo izraziti nepopularnu (ali prosvijetljenu) ideju pred ekstremnim protivljenjem.

mlad mjesec u ovnu

2. Pronađite svoju borbu

Postoje trenuci kada je pametno odustati. Međutim, u većini slučajeva strah od nepoznatog je razlog zašto iznenada dobijemo migrenu, otkažemo planove, posvađamo se s voljenima, poželimo još jednu čokoladu/cigaretu/piće.

Zastanite i razmislite kada ste prerano odustali. Procijenite svoju strategiju: Što biste sljedeći put učinili drugačije? Zatim se podignite i vratite u ring.

3. Tražite obilje za više dobro

Gotovo iskrena i nepristojna energija Ovna može nas omamiti svojim pravom. Također nas može nadahnuti da se uzdignemo do neviđenih visina. Ovan se ne boji željeti
više, žudjeti – a to može biti osnova za prosperitet.

Kabala uči da postoje dvije vrste želja: želja za primanjem kako bi se podijelilo ili želja za primanjem samo za sebe. Kad želimo samo za sebe, brzo izgaramo. Kad poželimo obilne urode za sve, svemir nam daje sve više i više. Tijekom ovog mladog Mjeseca u Ovnu razmislite kako možete osobno napredovati dijeleći svoje dobitke.

mladi mjesec u ovnu

4. Podesite svoj strastveni metar na uzbuđenje

Kada ste zadnji put zbog nečega osjećali iskreno uzbuđenje ili radost? Mladi Mjesec u Ovnu potiče vas da probudite onaj osjećaj kovitlanja molekula i trnjenja kralježnice.

Pustite da vam vruća krv pumpa vene, potičući vas na akciju. Ispostavilo se da je strast bitan element življenja ispunjenog života, a današnji mladi Mjesec u Ovnu služi kao podsjetnik. Emocije (e-motion) su energija u pokretu. Kad nešto možemo osjetiti, možemo to i pomaknuti. Pa neka vam radost i strast pomognu u pronalaženju vašeg najvišeg uzbuđenja. Uvijek prvo napravite ono što vam se čini najuzbudljivijim.

Uzbuđenje dovodi do sinkroniciteta – koji nam govore da smo uključeni u više polje svijesti i privlačnosti. Praćenje uzbuđenja zapravo je najkraći, najbrži i najispravniji put.

mladi mjesec u ovnu

5. Probudite svoje darove

Pod lunarnom čarolijom ovog novog mjeseca, svi bismo mogli uloviti poneku šljokicu velike slave. Posvetite se razvijanju talenata ovog tjedna, onog koji bi vas potencijalno mogao katapultirati u oči javnosti. Pjevanje, ples, gluma, pisanje, dizajn, fotografija, debata, inženjering, vrtlarenje…

Ovaj mladi Mjesec u Ovnu želi da slijedite svoje strasti i probudite svoje darove. Tko zna? Mogli biste vidjeti svoje im u blizini punog Mjeseca u Ovna za šest mjeseci od sada, 20. listopada. Put od tisuću milja započinje jednim korakom, zato krenite odmah.

6. Ali ne dopustite da vam to udari u glavu…

Uz svu odvažnu energiju Ovna koja se uskovitlala, sigurno će je pratiti i dosta stresa. Pozdrav, migrene! Kao “glava” zodijaka, Ovan vlada lubanjom, a ovaj Mladi mjesec tamo usmjerava vaš iscjeliteljski fokus.

Savjet: Dehidracija je često glavni uzrok glavobolje. Držite vrč vode (s kriškama limuna ili krastavca) pri ruci. Redovito punite čašu dok planirate osvojiti svijet.

mladi mjesec

7. Nosite kristalnu krunu

Radite s kristalima koji pojačavaju bijelu i ljubičastu svjetlosnu energiju, onima koji su boje krunske čakre. Mjesečev kamen, gorski kristal, opal, ametist. To je kamenje koje nas sada može izravnati. Držite ih u ruci, stavite ih u svoj vidokrug ili ih nosite kao nakit.

 

Sve što želite znati o zodijačkom znaku Ovna možete pročitati ovdje. 

 

 

Izvor: mbg

Pripremila Indira Juratek

 

Foto: Unsplash, Pexels

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.