parallax background

Online radionica: 4 kvadranta – kroz Junga i jyotish do skrivenog u odnosima

ne daj hrpi da te iscrpi
Dobra knjiga: Ne daj hrpi da te iscrpi
kolovoz 12, 2020
pesto od tikvica
Tjestenina s pestom od tikvica
kolovoz 13, 2020

 

15. kolovoza 2020. možete sudjelovati na online radionici 4 kvadranta – kroz Junga i jyotish do skrivenog u odnosima koju organizira Nikola Žuvela.

Ova radionica se zasniva na upoznavanju 4 elementa ili 4 funkcije svijesti, a zasniva se na Jungovoj terapiji kao i na jyotishu kroz koje se točnije određuje slabija funkciju. Ona funkcija koju ne koristimo projicira se na partnera. Ukratko, tražimo od njega određenu funkciju koju projiciramo na njega/nju, ali je moramo osvjestiti u sebi, jer upravo zbog te funkcije ne funkcionira odnos.

Na radionoci ćete upoznati koji su to kvadranti, a onda, kada se detektira koji kvadrant vam ne funkcionira, od voditelja radionice Nikole Žuvele svaki polaznik dobije tehnike koje jačaju taj kvadrant.

Obično ljudi puno toga pročitaju o odnosima, ali kada se ne zna koja funkcija ne funkcionira onda postaju opsjednuti arhetipom žrtve koji preuzima cijeli život i ako čovjek ne upozna ove principe teško da će iakda znati u čemu je problem. Ono navažnije jest da nas o ovim principima nisu učili i zato se većina ne zna gdje bi počela kada se radi o problemu u odnosu.

U prvom djelu radionice upoznajemo se s četiri kvadranta. Nakon toga kroz natalnu kartu polaznika određuje se koji kvadrant ne funkcionira i kako se on manifestirao u vezama, a onda se radi na konkretnim tehnikama koje pomažu da svoju funkciju ojačate i na taj način smanjite ljutnju i predrasude prema partneru, što donosi poboljšanje odnosa i bolje ponašanje partnera prema vama.

4 kvadranta radionica

O voditelju: Nikola Žuvela

Završio je studij filozofije i religijskih znanosti te doktorski studij. Napisao je sedam knjiga o odnosima i zadnjih 20 godina radi konzultacije i terapije, dok se temom odnosa bavi zadnjih 27 godina kroz Jungovu psihoterapiju,te objavljivanjem članaka i sedam knjiga.

info: nikola@vedski-jyotish.net

mob: 098 767 428

Više o radionici saznajte ovdje. 

 

 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.