Otvorena je poliklinika MY MED: mjesto zdravlja i ljepote

U luksuznom kompleksu na adresi Charlesa Darwina 4a svoja je vrata otvorila nova poliklinika MY MED u koju su odmah, zbog ponuđenih usluga, pohrlila brojna poznata lica poput Hane Hadžiavdagić Tabaković i Eve Rusan Ursa te renomiranih liječnika koji su taj dan odlučili podržati svoje kolege.

Riječ je o privatnoj zdravstvenoj ustanovi specijaliziranoj za internu medicinu, estetiku, dermatologiju i kozmetologiju. 

S obzirom na poražavajuće zdravstvene statistike i sve veći problem stresa, pretilosti i ubrzanog načina života u svijetu, u ovoj poliklinici poseban naglasak stavljen je upravo na dijagnostiku i liječenje debljine, šećerne bolesti, bolesti štitnjače te ostalih endokrinoloških i kardio-metaboličkih poremećaja.

Usluge poliklinike MY MED

U poliklinici MY MED mogu se obaviti brojni specijalistički i dijagnostički pregledi te razne laboratorijske pretrage bez dugog čekanja. Pomno birani liječnički tim i medicinsko osoblje svojim iznimnim znanjem i iskustvom pacijentima će omogućiti vrlo ugodno iskustvo obavljanja pregleda uz maksimalno povjerenje i ranu dijagnostiku.

Poliklinika je opremljena najsuvremenijim uređajima te ide u korak s popularnim tretmanima u svijetu pa su tako pacijentima osim interne medicine na raspolaganju i IV terapija, PRP, microneedling, bodyshock, ali i nekirurške metode pomlađivanja lica.

Cjelovitu zdravstvenu uslugu iz područja dijabetologije i endokrinologije u poliklinici MY MED provodi dr. sc. Kristina Blaslov dr. med. specijalist endokrinologije i dijabetologije, dok popularne estetske zahvate izvodi Patrik Vidović, dr. med., specijalizant plastične rekonstrukcijske i estetske kirurgije. Za face & body, odjel kozmetologije, zaslužna je kozmetologinja Iva Nenadić koja svojim dugogodišnjim iskustvom pacijentima pruža personaliziranu njegu lica i tijela, ali i povjerenje.

Dominik Vidović, Patrik Vidović, Ivan Muselimović

“Otvorenje MY MED poliklinike za nas predstavlja bolju budućnost vrhunskih zdravstvenih usluga omogućavajući pacijentima adekvatnu zdravstvenu zaštitu i brzu dijagnostiku. U planu je omogućiti to široj populaciji pa je otvaranje klinike na još par lokacija naš sljedeći korak u ovoj godini.” ističe vlasnica MY MED-a Ivona Medić Horvat.

Ivona Medić Horvat, vlasnica MY MED poliklinike

Krajnji cilj poliklinike je potaknuti mlade da više brinu o svom zdravlju te da redovito obavljaju sistematske i specijalističke preglede kako bi se bolesti koje su sve raširenije pravodobno i adekvatno liječile.

Ana Vladusic i Danijela Tomšić

Indira Juratek i Una Pašić Gregović

Dora Jagodić i Morena Pavić

 

 

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.