parallax background

Pepeo – Himna hrabrosti za početak Ginine solo karijere!

19. veljače 2021.
čoko smoothie bowl
SMOOTHIE VELJAČA NA BUDI DOBRO: Čoko smoothie bowl
18. veljače 2021.
joga
7 trikova koji me motiviraju na redovnu joga praksu
20. veljače 2021.

 

Onog trenutka kada je otpjevala “Zaljubila sam se”, cjelokupna publika zaljubila se u Ginu Damjanović.

Proteklih pet godina znali smo je kao pjevačicu grupe Detour, a sada je došao trenutak da ovu Bračanku zaraznog osmijeha prepoznatljivu po svojim kovrčama i radijskom glasu upoznamo i kao kantautoricu.

Vrijeme je da vam se predstavi Gina!

“U ljubavi je običaj da sve se pretvori u prah…”

Stihovi su to pjesme “Pepeo” – njenog singla prvijenca za koji glazbu , tekst i aranžman potpisuju sama Gina i Marko Bratoš, dok je za produkciju zaslužan Srđan Sekulović Skansi.

“Kako da si dozvolim da uzmem se i otplovim kad mislim da tonem prije nego zaronim?”

“U jednom trenutku uspjela sam ovaj osjećaj pretvoriti u stihove, na koje je došla glazba u kojoj sam ostavila sve svoje emocije. Trebala mi je hrabrost da to podijelim s vama.” – izjavila je Gina predstavljajući nam pjesmu koju od milja naziva “himna hrabrosti”.

gina

Spot za “Pepeo” režirao je splitski redatelj Milan Latković, a zanimljivost je da se u njemu u funkciji zbora pojavljuju Ginini prijatelji i kolege među kojima su i neka poznata lica kao što su glumci Marko Petrić i Bojan Brajčić, Ginine kolege s radija, autor pjesme Marko Bratoš, voditeljica Katarina Moškatelo i mnogi drugi…

Sve su to ljudi u Gininu životu koji su se našli kao svjetlo u trenucima kada je najteže o čemu spot zapravo i progovara.

“Vjerujem da će se mnogi pronaći u priči koju Pepeo nosi sa sobom i osjetiti tu emociju zajedništva – bez obzira na teškoće koje život nosi, uz potporu i ljubav, na kraju sve će biti dobro” – izjavila je Gina.

Iznimno radiofoničan zvuk i himničan refren samo su neke od odlika pjesme “Pepeo” koja će vas zasigurno navesti da ljubav prema Gini traje i u solo karijeri koja je pred njom…

 

Foto: Zvonimir Ferina

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.