petra sever

Vizažistica Petra Sever osmislila je uslugu osobnog pristupa make-upu dostupnu svima

 

Petra Sever, renominirana vizažistica i make up artistica s godinama iskustva iza sebe te autorica na portalu Budi Dobro, osmislila je jedinstvenu beauty uslugu na domaćem tržištu koju ćete poželjeti redovito koristiti.

Nakon dugogodišnjeg rada na domaćoj modnoj sceni, koji je rezultirao mnoštvom naslovnica, editorijala i modnih kampanja kojima je Petra Sever zauzela mjesto cijenjene stručnjakinje na ovom polju, nedavno je odlučila pokazati da profesionalni make-up nije rezerviran samo za modne časopise te je osmislila jedinstvenu uslugu na našem tržištu.

petra sever

Personalizirani i osobni pristup klijenticama

Make-up koji svojim vještim rukama kreiraju profesionalni vizažisti vrlo često prati stigma nečeg nedostupnog, ekskluzivnog i dalekog, nečeg što je strogo rezervirano za blještave stranice modnih magazina ili tek pokoje svečano događanje kada si odlučimo priuštiti nešto posebno.

Koliko ste puta pomislili da vam je profesionalni make-up nedostupan, a razne make-up savjete tražili ste od prijateljica, raznih video tutoriala ili članaka u glossy magazinima, a svi su vam se prijedlozi činili nekako suviše generički, nedovoljno osobni i kao takvi, gotovo pa neprimjenjivi?

Koliko ste puta potrošili novac na nešto što ste impulzivno kupili samo da biste na kraju shvatili kako posjedujete proizvode koje nikad ne koristite ili ne znate što s njima?

petra sever

Upravo zato, nakon pomnog osluškivanja potreba svojih klijentica i spoznaje da usluga u takvoj formi ne postoji na hrvatskom tržištu, Petra je osmislila jedinstveni koncept koji približava beauty znanje ženama i čini ga dostupnijim, a sastoji se od pomno razrađenih usluga savjetovanja, edukacije i shoppinga.

Svaki od tri paketa beauty usluga nudi personalizirani i segmentirani pristup osobnom make-upu, a paketi se mogu kombinirati te prilagoditi potrebama i željama klijentice. Online savjetovanje namijenjeno je svima koji imaju nedoumice i pitanja oko određenih beauty proizvoda, tehnika šminkanja ili jednostavno, žele preporuku profesionalnog vizažista. Osim savjetovanja, u ponudi je usluga edukacije i kreiranja osobnog looka posebno prilagođenog stilu, karakteru i potrebama klijentice te fizionomiji lica, a Petra će ih naučiti kako da svoje make-up lookove rekreiraju svaki dan.

petra sever

Usluga beauty shoppinga u parfumeriji Martimex

Na koncu, tu je i usluga beauty shoppinga. U iskustvo osobnog shoppinga uključeni su savjetovanje te pronalazak proizvoda koji odgovara željama i potrebama klijentice. U ovoj priči naglasak je na samom iskustvu i usluzi koja se prilagođava svakome, što dokazuje i činjenica da u suradnji s jednom od prvih i najstarijih hrvatskih parfumerija – parfumerijom Martimex, svaka klijentica ostvaruje određeni postotak popusta na jednokratnu kupnju tijekom prethodno najavljenog dolaska s Petrom. Martimexova ponuda beauty proizvoda pogoduje izuzetno širokoj paleti potreba i ukusa, a lokacija poslovnice u centru grada Zagreba i njezin interijer uvelike doprinose ideji osobnog shoppinga baziranog na povjerenju, privatnosti, posvećenosti i personaliziranom pristupu.

“Nakon dugogodišnjeg rada u branši uz koji se veže užurbani tempo života, poželjela sam se okrenuti uslugama koje nude ponešto osobnije iskustvo, približiti beauty znanje ženama i učiniti ga dostupnijim nego što je danas. Također, svojom uslugom želim ohrabriti ljude da koriste usluge stručnjaka u segmentima u kojima to dosad nije bilo uobičajeno te dugoročno proširiti spektar vizažističkog djelovanja na hrvatskom tržištu”, izjavila je Petra Sever povodom lansiranja nove beauty usluge.

petra sever

Svoje dugogodišnje klijentice Petra nagrađuje određenim pogodnostima na predstavljene pakete, a više detalja o samim uslugama možete pronaći na web stranici petrasever.com

 

Petrine kolumne o održivoj ljepoti te prirodnoj kozmetici možete pronaći ovdje. 

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.