pomrčina sunca u biku

Pomrčina Sunca u Biku: Svemir nam uručuje pozivnicu za važnu promjenu

 

U subotu, 30. travnja u 21 sat i 28 minuta dočekat ćemo mladi Mjesec u Biku i pomrčinu Sunca na 10′ tog znaka. Možemo je nazvati neobičnom i neuobičajenom, ponajviše zbog toga što će se u priču upetljati Uran kao simbol buđenja, na način da dobro prodrma stvari kako bi progledali.

Bik je zemljani znak, prizemljen, usidren u u poznato, čuvar je stečenih vrijednosti i nerado ulazi u nagle promjene. Njegove glavne teme su novac, osjećaj osobne vrijednosti, sve ono što nam pruža osjećaj sigurnosti i stabilnosti, ono za što se možemo ‘uloviti’ kada život zagusti.

Stoga u narednim mjesecima možemo očekivati promjene i pomake na tim životnim poljima, a budući da je tu i Uran okolnosti će se pomaknuti prema naprijed, možda i u smjeru i na način na koji to nismo očekivali.

Sadimo sjeme nečeg novog. Zato je dobro imati namjeru, jasnu namjeru što je to što hoćemo ostvariti i postići. Pokrenuti, inicirati i pustiti da se okolnosti razvijaju, ako je moguće bez pretjerane kontrole. Uran uvijek ima neke originalne zamisli, dopustimo mu da režira najbolji put za nas.

Dobro je imati povjerenja u proces koji će se odvijati. Naime ono što mi želimo nekad nije najbolje za nas. Zato po putu pustite ako nešto ne ide ili se ne odvija kako ste planirali. Pustite i otpustite sva očekivanja, ali ne i namjeru. U namjeri budite krajnje prisutni.

pomrčina sunca u biku

Ova pomrčina može nam donijeti neke nove iskorake, novi evolutivni ciklus, zanimljive spoznaje, rješenje problema tamo gdje ih najmanje očekujemo.

Osvijestite svoje vrline, ljepote, mogućnosti, znanja i talente i ne pristajte na manje od onoga što zaslužujete.

Vladar ove pomrčine je Venera i ona će se naći u bliskom kontaktu s Jupiterom na posljednjim stupnjevima Riba. Ovaj aspekt simbol je blagostanja, zahvalnosti, velikodušnosti, optimizma, ljubavi koja iscjeljuje i susreta koji nam mogu pomoći, uljepšati nam dan.

Ako i promjene kroz koje ćemo prolaziti budu zahtjevne, možda i šokantne, zadržite mir. Sve će se odvijati s razlogom. Obično nas šokira nešto što nismo htjeli vidjeti ili nismo dobro vidjeli. A sada nam odjednom postaje jasno.

Na pomolu je buđenje koje će nas provesti kroz neka odvajanja, ali i spajanja. Separiramo se samo od onoga što nije naše, a ako slijedimo taj proces na put nam dolaze nove i još bolje prilike.

I pokušajte sve ono što ćete proživljavati u narednim mjesecima do iduće pomrčine krajem listopada, tumačiti kroz tijelo, kroz onaj osjećaj koji će se pojaviti u tijelu. To će biti najbolji detektor okolnosti, vaš unutarnji vodič.

Svemir vam uručuje pozivnicu za važnu promjenu, preokret, zaokret. Krenimo u skladu s mogućnostima…

Koja je najbolja verzija vaše budućnosti?

 

Julijana Oremović

julijanaoremovic.com

 

Foto: Pexels

Astrologinja, trener osobnog razvoja, u edukaciji za voditelja sistemskih konstelacija. Pružam podršku osobama koje žele bolje upoznati sebe i svoj život, iz objektivnije perspektive sagledati trenutnu situaciju, a slijedom toga i pronaći izlazi i poteškoća.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.