(pro)budi se – „Božić je ljubav u akciji“

 

Sigurno ste čuli da ponedjeljak traži više. Već znate da se mi volimo igrati s okretanjem perspektive i gledanjem stvari iz drugog kuta pa smo i taj zahtjevni ponedjeljak odlučili pretvoriti u novu #budidobro rubriku – (pro)budi se.

Ponedjeljkom vam želimo dati više motivacije i inspiracije da probudite svoju svjesnost, svoju prisutnost, svoju kreativnost, svoju moć i da bezuvjetno zavolite sebe. Dijelit ćemo 7 poruka za svaki dan u tjednu na koje možete meditirati, vizualizirati ili manifestirati svoju novu realnost.

Odbacite granice uma, jer postojanje nema granice. Oni koji pristaju na ograničenja žive male živote – mala im je radost, male su ima ekstaze, mala je njihova tišina, malo im je biće.

Zapamtite da smo svi rođeni kao lavovi, ali društvo je to koje nas prilagođava i stavlja u okvire ovaca. Društvo hoće robove, a ne ljude koji su predani slobodi. Društvo želi robove, jer sve što društvo ima zahtjeva poslušnost.

Zato (pro)budi se!

božićni citati

(pro)BUDI se – 7 citata za budan i svjestan tjedan

Ušli smo u advent, zaista najljepše doba godine. Znamo i svi zašto – zbog topline duha, ljubavi i naprosto dobrog ozračja koje sve preplavljuje. Upravo radi toga ovaj mjesec ćemo citate ponedjeljkom posvetiti upravo božićnom duhu. Možda pronađete i neki koji poželite napisati na božićnu čestitku.

božićni citati

„Što je Božić? To je nježnost za prošlost, hrabrost za sadašnjost i nada za budućnost.“ Agnes M. Pahro

„Božić nije doba. To je osjećaj.“ Edna Ferber

„Najljepši od svih darova ispod božićnog drvca je: sretna obitelj gdje su svi umotani jedni u druge.“ Burton Hills

„Voli više onoga tko daruje nego dar.“ Brigham Young

„Božić je činiti nešto posebno za nekoga.“ Charles M. Schulz

„To je najljepše doba godine!“ Edward Pola & George Wyle

„Božić je, dijete moje, ljubav u akciji.“ Dale Evans

 

 

Druge motivirajuće i inspirativne citate potraži u rubrici pro(BUDI)se. 

 

Foto: Pexels, Unsplash

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.