parallax background

(pro)budi se – „Kreativnost je najveća pobuna u postojanju“

moktel
Sjajni moktel s matchom i malinama
26. lipnja 2022.
mars jyotish
Tranzit Marsa kroz znak Ovna – snažna pojedinačna i kolektivna agresivnost
27. lipnja 2022.

 

Sigurno ste čuli da ponedjeljak traži više. Već znate da se mi volimo igrati s okretanjem perspektive i gledanjem stvari iz drugog kuta pa smo i taj zahtjevni ponedjeljak odlučili pretvoriti u novu #budidobro rubriku – (pro)budi se.

Ponedjeljkom vam želimo dati više motivacije i inspiracije da probudite svoju svjesnost, svoju prisutnost, svoju kreativnost, svoju moć i da bezuvjetno zavolite sebe. Dijelit ćemo 7 poruka za svaki dan u tjednu na koje možete meditirati, vizualizirati ili manifestirati svoju novu realnost.

Odbacite granice uma, jer postojanje nema granice. Oni koji pristaju na ograničenja žive male živote – mala im je radost, male su ima ekstaze, mala je njihova tišina, malo im je biće.

Zapamtite da smo svi rođeni kao lavovi, ali društvo je to koje nas prilagođava i stavlja u okvire ovaca. Društvo hoće robove, a ne ljude koji su predani slobodi. Društvo želi robove, jer sve što društvo ima zahtjeva poslušnost.

Zato (pro)budi se!
budi dobro
U nastavku pročitajte 7 citata koji će vas potaknuti na razmišljanje o životnim sokovima, plodnosti i kreaciji koju baš svatko od nas nosi u sebi. Budite kreativni!

(pro)BUDI se – 7 citata za budan i svjestan tjedan

Kreativnost je najveća pobuna u postojanju. Osho

Život nije problem koji treba riješiti, već stvarnost koju treba doživjeti. Soren Kierkegaard

Najljepše stvari na svijetu ne mogu se vidjeti niti čak dodirnuti. Moraju se osjetiti srcem. Helen Keller

Nikad nije prekasno – nikad prekasno za početak, nikada prekasno za sreću. Jane Fonda

Budite zahvalni na onome što imate; na kraju ćete imati više. Ako se koncentrirate na ono što nemate, nikada, baš nikada nećete imati dovoljno. Oprah Winfrey

Čovjek je poput sjemena. Ili ga možete zadržati takvim kakav jest ili ga možete posaditi da izraste u prekrasno drvo s cvijećem i plodovima. Sadghuru

Biti kreativan znači biti zaljubljen u život. Možeš biti kreativan jedino ako voliš život dovoljno da želiš povećati njegovu ljepotu, dati mu više glazbe, više poezije, više plesa. Osho

 

Foto: Unsplash, Pexels

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.