probudi se

(pro)budi se – „Najbolji način da predvidite svoju budućnost jest da je stvorite“

 

Sigurno ste čuli da ponedjeljak traži više. Već znate da se mi volimo igrati s okretanjem perspektive i gledanjem stvari iz drugog kuta pa smo i taj zahtjevni ponedjeljak odlučili pretvoriti u novu #budidobro rubriku – (pro)budi se.

Ponedjeljkom vam želimo dati više motivacije i inspiracije da probudite svoju svjesnost, svoju prisutnost, svoju kreativnost, svoju moć i da bezuvjetno zavolite sebe. Dijelit ćemo 7 poruka za svaki dan u tjednu na koje možete meditirati, vizualizirati ili manifestirati svoju novu realnost.

Odbacite granice uma, jer postojanje nema granice. Oni koji pristaju na ograničenja žive male živote – mala im je radost, male su ima ekstaze, mala je njihova tišina, malo im je biće.

Zapamtite da smo svi rođeni kao lavovi, ali društvo je to koje nas prilagođava i stavlja u okvire ovaca. Društvo hoće robove, a ne ljude koji su predani slobodi. Društvo želi robove, jer sve što društvo ima zahtjeva poslušnost.

Zato (pro)budi se!

probudi se

(pro)BUDI se – 7 citata za budan i svjestan tjedan

Dr. Joe Dispenza svjetski je poznati predavač, istraživač iz područja neuroznanosti i autor brojnih bestselera. Već dugi niz godina posvećen je proučavanju mogućnosti međusobne interakcije mozga, tijela, stvarnosti i misli. Na temelju rezultata znantsvenih istraživanja stvorio je metodu kojom pruža mogućnost transformacije vlastitog života.

Njegove su radionice diljem svijeta toliko popularne da se rasprodaju u roku jednog dana. Brojna su svjedočanstva o učinkovitosti njegove metode i mogućnosti utjecaja uma na genetiku i opće stanje organizma.

Za novo doba, treba nam novi čovjek, a dr. Joe Dispenza zna kako ga stvoriti. Preporučujemo čitanje svih njegovih knjiga, a tjedan počnite uz ovih 7 citata.

probudi se

“Provedite vrijeme, razmišljajući o tome kakvi želite biti. Sam proces razmišljanja o tome kakvi želite biti, počinje mijenjati vaš mozak.”

“Ako želite promjenu, morat ćete razbiti svoje ustaljene navike koje vas sačinjavaju i izmisliti novo ja.”

“Ovisni smo o svojim uvjerenjima; ovisni smo o emocijama iz naše prošlosti. Svoja uvjerenja doživljavamo kao istine, a ne kao ideje koje možemo promijeniti.”

“Ne možemo kreirati novu budućnost, držeći se emocija iz prošlosti.”

“Ako mislima možemo stvoriti bolest – mislima je možemo i uništiti!”

“Morate se osjećati snažno da biste uspjeli, morate osjećati izobilje da bi vas bogatstvo pronašlo. Morate osjetiti zahvalnost da biste stvorili život kakav želite.”

“Najbolji način da predvidite svoju budućnost jest da je stvorite – ne iz poznatog, već iz nepoznatog. Kad vam postane nelagodno u nepoznatom – tu se događa čarolija.”

 

 

Foto: Unsplash

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.