parallax background

Integracija duše – knjiga koja razotkriva razine postojanja naše duše

23. travnja 2020.
namaz od avokada
Namaz od avokada za savršeni doručak
23. travnja 2020.
sara renar intervju
Sara Renar: “Svirka za Začaranu Močvaru bila je katarzično iskustvo”
24. travnja 2020.

 

“Najkompletnija knjiga o kanaliziranju iz viših svjetova koja razotkriva razine postojanja naše duše. Fascinantno i uzbudljivo do same kore vašeg bića. Topla preporuka!” Krešimir Mišak

Vrijeme je za Novu Zemlju. Zadnjih smo godina svjedoci transformacije Majke Zemlje. Zemlja kao živo biće i sva bića koja na njoj žive u procesu su prelaska na novu razinu stvarnosti u kojoj prevladavaju svijest o ljubavi, suosjećanju, miru i duhovnoj mudrosti. Ta se razina naziva petom dimenzijom postojanja. Na prijelazu smo iz uske i polarizirane svijesti treće dimenzije prema buđenju u višim vibracijama i mogućnostima pete dimenzije.

Aktivnosti Zemlje su zadnjih godina pojačane, ima više poplava, uragana, aktivnih vulkana i drugih raznih pojedinačnih događaja, a isto tako započeo je proces promjene polova. Mi ljudi smo jedina bića na Zemlji koja stvaraju neravnotežu, jer smo i sami u disbalansu. Zato je sada, više nego ikada, bitno raditi na sebi. Moramo iscijeliti svoju dušu.

dan planeta zemlje

Dobrodošli u zoru novog Zlatnog doba!

Vjerojatno se pitate “ A gdje je ono?” Živimo u vremenu rađanja prekrasne Nove Zemlje, a oko nas i dalje vidimo neimaštinu, patnju, siromaštvo, zagađenja, razne vrste bolesti i oboljenja. Iako nam je bio obećan svijet mira i obilja, put do njegove manifestacije nije jednostavan. Mi smo oči, uši, ruke i stopala Boga koji se manifestira kroz fizička tijela na Zemlji. Pojednostavljeno, Bog pomaže onima koji pomažu sebi. Na nama, kao Božjim su-stvarateljima, je da stvorimo ovaj Novi Svijet.

Sal Rachele: Integracija duše

Knjiga Integracije duše počinje tako da nam pokazuje zašto je svijet ovakav kakav jest, a onda nastavlja objašnjavajući kako ga promijeniti i ostvariti prekrasno Novo Doba napretka, radosti, ljubavi i prosvjetljenja. Knjiga detaljno opisuje tajne duše i kako uskladiti sve naše razine postojanja u moćnu, zajedničku i veličanstvenu cjelinu. Tekst u knjizi je praktičan, jednostavan i do kraja izravan, a opet svojim znanjem dosiže do zvijezda, pomažući nam da dotaknemo naš neograničeni potencijal. Uživajte u putovanju!

Duša je cjelovit, kompletni entitet sam po sebi, ali u isto vrijeme se sastoji od mnogih dijelova ili fragmenata, koji egzistiraju na različitim razinama i dimenzijama vremena i prostora. Iz nelinearne točke gledišta, svi ti dijelovi postoje istovremeno, dok iz linearne točke gledišta može izgledati kao da su neki vaši dijelovi blokirani u prošlosti, budućnosti, udaljenim svjetovima ili drugim dimenzijama.

Integracija duše je umjetnost okupljanja i usklađivanja svih vaših dijelova kako bi mogli zajedno djelovati kao Jedno Biće. To je poželjno, jer kad ste cjeloviti i integrirani, onda posjedujete veliku moć i sposobnost da stvorite svijet kakav uistinu želite. Iako vam je dana slobodna volja, vaša volja nije uistinu slobodna sve dok ne oslobodite dijelove sebe koji su blokirani u dualnosti i na kotaču reinkarnacije.

Vrijeme je za buđenje! Jeste li spremni?

Upoznajmo autora

Sal Rachele – učitelj, iscjelitelj, mistik i chaneling medij sa preko 35 godina iskustva u buđenju ljudskih potencijala. Također je i uspješan pijanist, sa nekoliko snimaka originalne glazbe za meditacije.

sal rachele

Autor je knjiga: “Prava povijest Zemlje”, „Buđenje planete Zemlje 2012–2030″, „Zemljine promjene “, „Integracija Duše”, „Život na rubu dimenzija”, „Tajne neograničene energije”, i „Misterij vremena”. Izdao je nekoliko e-knjiga, članaka i kanaliziranih poruka od prosvjetljenih ET-a i uzašlih majstora.

Sal je suosnivač „Sananda Mystery School” škole misterija, online tečaja-radionice rađenog po primjeru Lorda Sanande, nadduše Isusa. Vodi brojne tečajeve i radionice diljem svijeta na temu iscjeljivanja i uzdizanja.

Njegovo „vremensko iscjeljivanje (TLHL)” je jedinstvena forma terapije koja pruža duši da zacijeli traume i rane iz ranog djetinjstva i prošlih života.

 

 

 

 

Foto: Unsplash, Pexels

1 Comment

  1. Ljerka napisao:

    Super stranica!!!
    Vesela Vam super Nova 2023 godina….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.