zoran salopek

Upoznaj fascinantnu priču Zorana Salopeka

 

Prvijenac Zorana Salopeka nevjerojatna je priča o životnom uspjehu i dubokoj osobnoj transformaciji – upečatljiva priča o ulaganju u osobni rast i obrazovanje. Tegoban put o uspinjanju iz podruma života, prema vrhu nebodera opisan je bez uljepšavanja, ali uz puno korisnih alata za razvoj samosvijesti.

Ako ste ikad posumnjali u stvarnu moć rada na sebi, na svojim mislima i emocijama ili ste posustali pod teretom teških životnih okolnosti, “Neboder života” će vas ne samo motivirati nego dati i alate kako to učiniti.

Zoran Salopek će u razgovoru podijeliti svoja iskustva o savladavanju životnih prepreka na promociji knjige “Neboder života” u četvrtak 28.11. u 18 satiHoću Knjigu Megastore, Bogovićeva 7.

Na promociji govore Alan Žepec, Marija Tašler, Marina Kralj Vidačak i autor Zoran Salopek, a moderatorica je Vlasta Prohaska Jarec.

Ulaz slobodan. Promotivna cijena knjige.

Zoran Salopek danas je iznimno uspješan poduzetnik, no početak njegovog života nije ničime dao naslutiti da će se uspjeti uzdići s dna društvene i životne ljestvice. Boreći se s vrlo teškim djetinjstvom opterećenim neimaštinom i alkoholizmom te izostankom ozbiljnog obrazovanja, Zoran Salopek shvatio je vrlo rano da jedino vlastitim mukotrpnim radom na sebi može početi mijenjati situaciju ukoliko ne želi cijeli život provesti u siromaštvu, frustraciji i ulozi žrtve.

Promjene su se događale polako i ne bez prepreka, ali jednom kada je krenulo, život je počeo pokazivati drugo lice. Njegova je priča iznimna i govori o mogućnosti istinskog životnog uspjeha te duboke osobne transformacije za svakoga od nas, bez obzira jesmo li siromašno dijete ulice ili nas ograničavaju druge životne okolnosti.

Njegova metoda osobnog razvoja, iskušana na vlastitoj koži i bez tuđe pomoći, je samosvijest. Često govori kako ga je pomnost dovela do razvoja samosvijesti, a samosvijest do uspjeha, o čemu detaljno piše u svom prvijencu „Neboder života“.

zoran salopek

„U ljudskoj je prirodi opirati se promjenama, no moja omiljena misao, s kojom ćete se često susretati u ovoj knjizi, glasi: Jedina konstanta je promjena! Ne želite li promjenu, neće je niti biti, ali promjenu, baš kao i sreću i zadovoljstvo, možete odabrati. Sve možete odabrati. U ovoj ću vam mentorskoj knjizi ponuditi metode i tehnike kojima će promjene u vašem životu dolaziti svjesno, nakon što ste ih vi odabrali i na njima pomno radili. Pomnost je sredstvo, zapravo mentalno stanje, koje će vam na putu osobnog razvoja pomoći da aktivno obraćate pažnju i budete svjesni sebe i svega što se oko vas događa, da se ukorijenite u sadašnjem trenutku umjesto da živite i razmišljate u prošlosti i budućnosti.„ Zoran Salopek, Neboder života

 

Foto: Planetopija

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.