parallax background

Duhovno značenje trostrukih brojeva

(pro)budi se – „Pustite nas da volimo zimu, ipak je ona proljeće genijalnih umova“
siječanj 10, 2022
zen tarot
ZEN tarot – Razumijevanje
siječanj 11, 2022

 

Viđaš li nizove istih brojeva na satu, u adresama ili na drugim mjestima, koji se prečesto ponavljaju da bi ih se moglo zanemariti? Kad se meni to dogodi, znam da mi Svemir šalje poruku.

Ako često viđaš brojeve i nizove brojeva, trostruke ponavljajuće brojeve, znaj da ti se Svemir obraća kako bi se tvoja Svjesnost probudila. Tvoji svjetlosni vodiči i energije Svjetla pomažu ti na tvom putovanju.

Ako u zadnje vrijeme prolaziš kroz velike promjene, koje često nisu ugodne, nemoj očajavati! Trenutno je cijela Zemlja u transformaciji i stvari, navike i emocije koje više ne služe nama niti našem višem Jastvu izlaze na površinu i čiste se. One se vide kao sva stara uvjerenja, prosudbe, gnjev, ljutnja, strah, sumnja, sve što bi nas zadržalo od koraka u našu Istinu, našeg autentičnog Jastva.

Cilj transformacije Zemlje kojoj svjedočimo je donijeti Majku Zemlju i njezine stanovnike u Poravnanje za naše najviše Ja. Sada je vrijeme kada se preobražavamo.

Kad ti se dogodi da te stara uvjerenja pokušaju ponovno uloviti u svoj žrvanj – priznaj ih, vidi ih kakvi jesu, daj im LJUBAV , a onda – otpusti ih i dovedi svoje Ja u Istinu i Ljubav koje zaslužuješ.

Kada se probudiš, kada postaneš svjesniji počet ćeš primjećivati simbole, brojeve, poruke koje nam se obraćaju. Neke od tih poruka su trostruki brojevi. Uz trostruke brojeve vežu se poruke kao putokazi koji te usmjeravaju kako da koračaš svojim putem, prema sebi, prema svom višem Ja.

duhovno značenje trostrukih brojeva

Poruka koju nose trostruki brojevi

111 – Za tebe su se otvorila energetska vrata koja brzo pretvaraju tvoje misli u stvarnost. Izaberi svoje misli mudro u ovom trenutku, osiguravajući da odgovaraju tvojim željama. Nemoj trošiti energiju na strahove kako se ne bi upravo njima udahnuo život.

222 – Imaj vjere. Sve će biti u redu. Ne brini ništa, jer će se ova situacija lijepo riješiti za sve uključene.

333 – Uzašli Majstori rade s tobom dan i noć – na mnogim razinama. Vole te, vode i štite u svakom trenutku.

444 – Tisuće anđela te okružuju u ovom trenutku, vole te i podržavaju te. Imaš vrlo snažnu i jasnu vezu s anđeoskom kraljevstvom, jer si i ti sam/a Zemaljski anđeo. Ne boj se – sve je dobro.

555 – Očekuju te važne promjene i značajne transformacije. Imaš priliku izaći iz problema i otkriti nevjerojatan život koji zaista zaslužuješ.

666 – Vrijeme je da se usredotočiš na Duh koji će ti uravnotežiti i izliječiti život. Reci Svemiru o svojim strahovima koje imaš oko materijalnim blagodati. Otvori se primanju pomoći i ljubavi od ljudi i anđela.

777 – Čestitamo! Dobro si slušao/la svoje Božansko vodstvo i sada je ta mudrost pretočena u plodno djelovanje. Sada je vrijeme za nagrade. Tvoj uspjeh nadahnjuje i pomaže i drugima, stoga nastavi tim putem.

888 – Svemir je bogat i velikodušan, a ti si naučio/la kako primiti obilje njegovog Izvora. Očekuje te veliko financijsko obilje.

999 – Uhvati se posla, svjetlosni radniče! Svijet upravo sada treba tvoju božansku ulogu. Bez odgađanja se potpuno predaj svojoj svetoj misiji.

 

Možda te zanima u numerološko značenje broja 11. 

 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.