parallax background

U Zagrebu se otvorio Prostor – mjesto s najljepšim božićnim pop up sale-om Božićna priča

duboko u šumi planetopija
Budi Dobro adventsko darivanje: Planetopija daruje narodnu priču Duboko u šumi
6. prosinca 2019.
Savršeni pokloni za sve istinske ljubitelje kave
7. prosinca 2019.

 

Prostor je novi prostor u gradu koji će postati nezaobilazna točka za razne kreativne radionice, tečajeve, druženja, dane otvorenih vrata. 

Povodom otvorenja i ususret nadolazećem pop up sale-u Božićna priča koji će se održati 14. prosinca porazgovarali smo s vlasnicom i idejnom začetnicom ovog divnog novog mjesta, koji će vas očarati svojom ljepotom – Marinom Ćosić.

“Nekako kao da nisam bila sigurna kako da predstavim naš novi Prostor. Kao novo mjesto u gradu? Kao galeriju? Atelje? Kao studio? Jer, naš Prostor je zapravo sve to po malo. Krojimo ga mi, kako se ukaže potreba, pojavi ideja, dogodi suradnja.”– objasnila nam je Marina.

prostor marina ćosić

Marinin životni i poslovni partner Rade i ona godinama su maštali o tome da imaju svoj prostor. Imali su svakakvih ideja, od new age pekarnice – s obzirom da je Marina prije nekoliko godina imala svoj mali biznis Mlinareva kći – do restorana, galerije, cvjećarnice… Kako im ništa od toga nije zvonilo kao njihovo, a želja za stvaranjem lijepih sadržaja i za kreiranjem ljepote ih nije napuštala, kada se ukazala prilika oboje su ju objeručke i s radošću prihvatili.

prostor marina ćosić

“Rade koji ima arhitektonski ured i bavi se projektiranjem, i ja, svestrana umjetnica, fotograf, slikarica, blogerica i poduzetnica, nismo mislili mijenjati profesije, ali smo imali ideju podignuti svoje poslovanje na neki drugi nivo. Iskreno, prije 4 godine nismo znali na koji način će se sve manifestirati. Željeli smo svoje ideje i potrebu za stvaranjem pretočiti u nešto lijepo što će rasti i razvijati se u svom ritmu sukladno promjenama koje se događaju oko nas i u nama.” – objašnjava Marina Ćosić.

prostor marina ćosić

prostor marina ćosić

Prostor je savršena kreativna točka u jednom od najomiljnijih kvartova u gradu

Prostor je smješten na divnoj lokaciji u Bauerovoj ulici pod brojem 25, taman dovoljno udaljen od buke i brzine Zvonimirove ulice s južne te Martićeve i Vlaške sa sjeverne strane, a dovoljno blizu da možete prošetati do tamo bilo s trga ili s Kvatrića. U zoni je Design districta i mnogima najdražem kvartu u gradu – kvart Martićeva.

Marina i Rade su pravi dokaz onoga što govore i u što vjeruju, da je zaista sve moguće i da kad nešto zaista želite, možete to i ostvariti.

prostor marina ćosić

Marina govori –  „Idemo za time da više govorimo ‘da’ sebi, a manje drugima, da slušamo unutarnje glasove više od vanjskih i da u svemu stvaramo svoju, autentičnu priču. Prostor je prvenstveno moj studio, fotografski i kreativni, koji smo nedavno otvorili mojom prvom samostalnom izložbom ‘Mjesecima’. Radi se o slikama koje su kombinacija akrila i ulja, a može se pogledati do kraja 12 mjeseca uz najavu.“

prostor marina ćosić

prostor marina ćosić

prostor marina ćosić

prostor marina ćosić

Pop up sale Božićna priča 14. prosinca

14.12. Prostor će ugostiti jednodnevni pop up sale – Božićna priča.

To je one time event u kojem želim promovirati hrvatske proizvode i ljude čiji me se rad dojmio ili na bilo koji način obilježio posljednjih nekoliko godina te se uklapa u moju životno-poslovnu priču i pokazati što se sve dobro može kupiti, pokloniti ili naručiti iz Hrvatske. – kaže Marina

pop up božićna priča prostor

Naći će se tu prvi hrvatski gin – Old Pilot’s gin, Ayelen creations, Mjera by Jelena Petković, Bilja hrvatske bilježnice, Yoga & ja kartice za djecu, Black Moon i drugi.

pop up božićna priča prostor

“Prilika je to za promociju vlastitih proizvoda nekoj novoj publici na jedan novi način, uz mirise klinčića i cimeta, kuhano vino za sve kupce, akustične gitare i jednu toplu, pozitivnu vibru. Jer to je ono što želim biti i širiti, ljubav i dobro. Do nekog novog druženja, pronađite me na Instagram profilu @marina.cosic. Budite dobro.” – za kraj nam je rekla Marina Ćosić.

pop up božićna priča prostor

prostor marina ćosić

prostor marina ćosić

prostor marina ćosić

marina ćosić prostor

 

Indira Juratek

 

Foto: Marina Ćosić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.