Sa sezonom Bika došla je i nova kolekcija April Robin posvećena tom predivnom arhetipu

 

April Robin posvećen je Venerinim vrijednostima, a Bik je prvi znak zodijaka pod vladavinom ove veličanstvene Boginje.

Venera je zaštitnica ljepote, harmonije, ljubavi i povezivanja, izobilja i užitka. Bik nas zato uči senzualnosti, uzemljenju i usporavanju kako bismo mogli primiti sve te blagoslove ljepote. Uči nas kako otjelotvoriti raskoš.

Kolekcija posvećna Biku sastoji se od šest haljina koje nose raskoš u svojim krojevima. Nježne su i udobne tako da tijelo u njima može lako omekšati i otvoriti se. Široke su i bogate te svojim volumenom pozivaju na uzemljenje i povezivanje s tlom koje nas drži.

Kao zemljani znak Bik nas uči i kako se odnosimo prema Majci Zemlji i njenim resursima. Uči nas što je održivo i kako napraviti dobre temelje na kojima dalje možemo graditi svoje snove.

Materijal korišten u ovoj seriji je isključivo pamuk. Četiri haljine napravljene su od novog, a dvije od upcycle pamuka.
Sve haljine oslikane su tehnikom cijanotipije, a motivi livadnog cvijeća i leptira odražavaju rascvalost svibanjskog proljeća. Astrološki arhetipovi uvijek reflektiraju aktualno stanje prirode, a priroda u sezoni Bika rastvara se u svojoj beskrajnoj ljepoti i kreira idealne uvijete da ju primimo kroz sva svoja čula.

Pod arhetipom Bika možemo kontemplirati o vezi ekologije i ekonomije te o tome kako ekonomija nije uvijek bila samo usko vezana za novac. Ekonomija je podrazumijevala sve resurse s kojima raspolažemo i kojima su nam darovani u ovom životu. Ona je podrazumijevala vrijednost odnosa koje imamo naspram zemlje i plodova koje nam ona daje. Odnosa koje imamo sa zrakom, s nebom, stablima, rijekama, kukcima i pticama. A podjednako tako odnosima koje imamo sa zajednicom i svim pojedincima unutar nje. Ukupnost svih tih odnosa je ono što nas čini bogatima. To je izobilje.

Sve haljine dostupne su za kupovinu preko instagram profila April Robin @_aprilrobin_

 

Možda vas zanimaju i sljedeće teme:

April Robin – Ovan 

Više o hrvatskim brendovima možete pročitati u rubrici SUBOTOM O DOBROM. 

Upoznajte hrvatski modni brend donjeg rublja SHOBAIN. 

Ivana Biočina: Za mene je moda prilika da prakticiramo svjesnost, alat za spoznaju svijeta i instrument za upoznavanje sebe

Mjera_ hrvatski slow fashion brend pletenine

 

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.