Vježba: osvijesti Sebe kao vrijednost

 

Vrijednost stvaramo kada osvijestimo Sebe kao vrijednost – evo sjajna vježba!

Kad vas u bilo kojem dijelu života zeza osjećaj neispunjenosti, potlačenosti i slični derivati…vaša tema je VRIJEDNOST: i vrlo brzo je možete vratiti na poštenu razinu, tj. onu gdje doživljavate sebe kao jedinstveno bogatstvo života što živi ovdje i sad, a s tom vibracijom se mijenja i ono okruženje prema vama.

Vježba: osvijesti Sebe kao vrijednost

Elem, vježba je jednostavna: obratite pažnju na sve što dajete – pogled podrške, vrijeme da nekog saslušate, misli koje nekome izrazite ili posvetite…Kada bi to sve bili grumeni zlata, koliko bi ih imali? Znači, na kraju dana pobrojite grumenje zlata koje ste dali: recimo, sat vremena svog života (koliko bi to inače koštalo da morate dokupiti?) ste poklonili nekome slušajući jadikovku (60 minuta = 60 grumena zlata – ili uvedite bilo koju drugu svoju mjernu jedinicu, ja ovdje navodim zlato, jer je zlatni fluid vrlo dragocjena energija kojom pomažemo drugima, no vi možete i dijamante, smaragde, ma što god vama predstavlja vrijednost) i tako pobrojite sve svoje resurse koje ste tijekom dana dali nekome.

Osvijestite koju hrpu zlata ste dali. A biste li to mogli dati da nemate? Znači imate. Ta svijest, o tome da imate i da vrijedite će vam – trenirate li um redovito ovako, barem 21 dan – okrenuti duboko unutarnje poimanje sebe, svoje vrijednosti, svog obilja… a s time donijeti ispunjenje u području života u kojem vam je potrebno.

 

 

Dea Devidas

Izvor: elementi.space

Foto: Pexels

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.