parallax background

Willow Avenue donosi predivan album prvijenac Come What May

veganska kuhinja
Namirnice koje mora imati svaka veganska kuhinja (i gdje ih nabaviti)
29. travnja 2021.
lucha t8
Lucha T8 – uređaj za harmoniziranje uma, tijela i duha
29. travnja 2021.

 

Willow Avenue, tročlani bend koji čine Mary May, Jack de Shaw i Ante Perković upravo su objavili album prvijenac “Come What May”, a objavu prati i novi singl “Museums”.

“Ovo je album prihvaćanja svega što život nosi, on je rezultat sazrijevanja. Ujedno je i katarza duše, plivanje u mulju i iluzijama i izdizanje iz pepela. Ovo je također album otpuštanja, prepuštanja, pročišćenja, izlaska iz mraka na svjetlo. Neke melodije na albumu su stare gotovo 40 godina, a u život ih je iznjedrila sinergija trojca koji je neplanirano počeo stvarati zajedno, uslijed prvog lockdowna”, poručuje Willow Avenue, trio iz skrivene avenije u zagrebačkom kvartu Vrbiku.

Album “Come What May” objavljen je za LAA i donosi osam pjesama koje zajedno tvore zaokruženu cjelinu, dok svaka pjesma nosi svoj dio priče. S albuma je skinut još jedan singl, a riječ je o “Museums” koji otvara debitantski uradak, a dolazi i uz prateći videospot. Na albumu su i ranije objavljeni singl “Hello, Goodbye” kojim se trojac predstavio, kao i “For Your Money”, a na njemu se još nalaze “Downstream”, “Days Like Dogs”, “The Cure”, a zatvaraju ga “Seven Days” i “More Love In The Streets”.

“Mi smo bend tišine” reći će Ante Perković, objašnjavajući glavnu poveznicu između pjesama, dok će Jakša Perković istaknuti minimalizam kao glavnu nit vodilju i organski pristup produkciji albuma. Za Mary May, ovo je album koji liječi i mijenja na bolje.

willow avenue

Pjesme prati i vizualni rad, videi u obliku pokretne slike koju je konceptualno razradila te snimila i montirala Barbara Raad, a sve je snimano u prostorima Laube. Za glazbu koju su Jack de Shaw (Jakša Perković) i Ante Perković zajedno stvarali, naša hvaljena kantautorica Mary May (Marija Butirić) napisala je stihove i dala im melodiju. Sve su pjesme snimljene u stanu na zagrebačkom Vrbiku, mix i master potpisuje Jack de Shaw, a za dizajn covera albuma zadužena je mlada dizajnerica Klasja Habjan.

willow avenue

Album „Come What May“ može se pronaći na brojnim streaming i download platformama kao što su Spotify, Deezer, Apple Music i ostali.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.