ZEN tarot – Mogućnosti

Venera je ušla u Vagu: mogućnost da nešto uljepšamo i poboljšamo
8. studenoga 2023.
Ljubav i Svjetlost u doba najveće humanitarne krize
9. studenoga 2023.

 

Dok leti slobodno, prirodno i bez napora orao je zaista u svojoj domeni – veličanstven i slobodan. Tada on ima pogled na sve mogućnosti koje se prostiru ispod njega i tada – bira.

Ova karta pokazuje da si u trenutku u životu gdje ti je čitav svijet mogućnosti otvoren. Budući da si izrastao u biće koje više voli sebe, koje je samostalno, slobodno – sada možeš i znaš s lakoćom kako s drugima.

Opušten i bez stresa, možeš prepoznati mogućnosti koje ti se s lakoćom pokazuju, često i prije nego ih itko drugi može uočiti.

Um može prihvatiti granice bilo gdje i bilo kako. Ipak, istina je da samo postojanje nema granice, jer ono što se čini kao granica je novo nebo. Nemoj si postavljati granice i pristajati na ograničenja. Oni koji na to pristaju odabiru malo – mala im je radost, male su ima ekstaze, mala je njihova tišina, malo im je biće. Pristajanje na malo je granica koju si postavljaš i lišavaš se vlastite slobode, neograničenih mogućnosti i svog neograničenog potencijala.

Sada si u skladu sa svojom pravom prirodom, razumiješ da ti postojanje daje upravo ono što ti je potrebno. Uživaj u letu! I slavi raznolika čuda krajolika koji se otvara pred tobom.

zen tarot

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje – kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com

 

Indira Juratek

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.