Venera u Lavu u izazovnom aspektu s Uranom traži slobodu

 

Venera u Lavu po drugi put dolazi u izazovan aspekt s Uranom. Prvi put je to bilo 2. srpnja, ponovit će se sada 10. kolovoza te još jednom oko 29. rujna. Moguće je da iskustva koje ste proživjeli početkom srpnja budu aktualna i u razdobljima koja slijede.

Budi se srce. Stvara se novi prostor za razvoj odnosa, nekad i kroz zahtjevnije iskustvo. Novi put pred nama može stvoriti osjećaj nelagode i donijeti okidač koji će nas potaknuti da se odmaknemo od izvora te nelagode, separiramo od odnosa kako bismo se vratili na sigurno mjesto i s te pozicije bolje sagledali ono što smo iskusili.

Ovaj aspekt rađa potrebu za emocionalnim uzbuđenjem u odnosima i ljubavi. Kao da ono što je mirno i stabilno nije dobro, monotono je i dosadno, pa odabiremo uzbuđenje koje sa sobom donosi nestabilnost i neizvjesnost, što naravno može biti i iscrpljujuće.

Venera u Lavu u izazovnom aspektu s Uranom

Neovisnost. Šaljemo ili dobivamo poruku kroz jedan događaj ili reakciju– ne trebaš mi, mogu ja to sam/sama.

Oslobođenje. Podiže se prašinu u odnosima koji su zapeli u kolotečini. Istražujemo prilike izvan postojećeg odnosa, razvijamo svoje interese neovisno o partneru.

Ljubavna afera. Venera i Uran nerijetko stvaraju jaku kemiju i uzbuđenje prilikom susreta zbog kojih krećemo u akciju nestrpljivo i bez razmišljanja, no nakon što prođemo kroz to iskustvo možemo i požaliti. koje može stvoriti akciju zbog koje biste kasnije mogli požaliti.

Pobuna. Buntovni smo, suprotstavljamo se ograničenjima i pritiscima koje pred nas postavljaju drugi ljudi, osobito partner. Hoćemo da bude po našem ili neće biti nikako…

Neodgovornost. Suočavamo se s nečim što nam nije ugodno, a pokazuje se i nespremnost (nezrelost) za preuzimanje odgovornosti u odnosu.

Prekid. Narušena stabilnost u odnosu. Jedna strana odlazi, možda iz ljutnje, možda zato što ima osjećaj da ne može ništa promijeniti i da se stvari vrte u krug, na isti način.

S ovim aspektom u prilici smo spoznati ne baš pozitivne obrasce na polju ljubavi, odnosa i novca, a koje smo u prilici transformirati kako bismo u budućnosti stvarali bolje ishode.

 

MOŽDA ŽELITE PROČITATI:

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za kolovoz

Mjesečevi čvorovi na relaciji Ovan/Vaga kroz sljedećih 18 mjeseci fokus stavljaju na odnose

Više o temama astrologije i horoskopa možete pročitati u našoj rubrici ASTROLOGIJA.

 

 

Julijana Oremović

julijanaoremovic.com

 

Foto: Pexels

Astrologinja, trener osobnog razvoja, u edukaciji za voditelja sistemskih konstelacija. Pružam podršku osobama koje žele bolje upoznati sebe i svoj život, iz objektivnije perspektive sagledati trenutnu situaciju, a slijedom toga i pronaći izlazi i poteškoća.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.