zen tarot

ZEN tarot – Prepusti se struji

 

Kao što čovjek na ovoj slici ima povjerenje da će ga struja odvesti baš tamo gdje treba biti tako se i ti prepusti strujama koje život donosi.

To ne znači da u trenucima promjene ostaješ neaktivan i isključen iz tokova svog života, već da shvaćaš da kroz pasivnost i povjerenje osjećaš koji je tvoj put i slijediš ga. Ovako ti postaješ dostupan strujama života bez uplitanja uma s mislima poput „to mi se ne sviđa“ ili „radije bih drugim putem“.

Svaki trenutak u životu imaš izbor uroniti u životne vode i struje ili pokušati plivati uzvodno. Budi poput vode. Voda uvijek ide svojim putem, uvijek je u potrazi za najnižim dnom, nikad se ne trudi biti prva, na vrhu. Voda se ne želi deklarirati kao jedinstvena, posebna, izvanredna. Ona nema ideju ega.

Kad se ova karta pojavi, ona nam pokazuje da je došlo vrijeme u kojem smo spremni plutati, vjerujući da će nas životna struja odvesti baš tamo gdje trebamo biti.

zen tarot

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje – kuda dalje?

 

 

Osnivačica i izvršna urednica holističkog & well-being portala Budi Dobro. Kolumnistica, theta healing terapeutkinja, majstorica i učiteljica reikija, vlasica brenda kristalnog nakita Zoe.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.