akasha

Čišćenje Akasha zapisa

 

Svijest i mentalna komanda dovoljne su, kada je biće zrelo, za otpuštanje starih ugovora: čišćenje Akasha zapisa mudar je mentalni ritual koji može podržati u novom oslobođenju čovjeka.

Prije nego počnete glasno čitati ovaj zavjet, naredite svom podsvjesnom umu da vam obezbijedi dodatnu količinu životne sile (mane, prane, chi-ja). Onda, dišite duboko šest puta koristeći sljedeći sistem: udiši dok brojiš do 4, zadrži dah do 4, izdahni polako brojeći do 8. Ovo je drevni način disanja s Polinezije, zvani Kahuna koji obnavlja veliku količinu životne sile. Imajte na umu da životna sila nije dah. Kažite svom podsvjesnom umu da pošalje ovu životnu silu vašoj duhovnoj grupi (za podršku) koja je u eteru i Višem Sebstvu kako bi “odnijeli” ovaj vaš zahtjev za čišćenje vaših Akasha zapisa.

I onda pročitajte sljedeći zahtjev naglas:

Zahtjev za čišćenje Akasha zapisa

Odričem se svih obećanja, ugovora, zavjeta, zakletvi, sklopljenih paktova ili ugovora koje sam ikada napravila/o koji su u suprotnosti s mojim najvišim dobrom, uključujući i zavjete koji na negativan način utječu na mene u ovom trenutku ili koji više ne služe mom najvišem dobru u budućnosti i u svim vremenskim zonama i svim dimenzijama, u ovom životu ili u bilo kojem drugom životu. Molim vas, pomozite mi u raskidanju ovih zavjeta i ugovora kako me oni više ne bi ograničavali. Tražim da sve restrikcije budu otklonjene i eliminirane tako da se mogu proširiti i uskladiti sa svojom višom stazom i svrhom.

Poništi, anuliraj i iščupaj u korijenu sva obećanja, ugovore, zavjete, zakletve, kletve, sporazume, veze ili ugovore između mene i svih entiteta koji uzrokuju smetnje. Ovo uključuje i sve što je možda skriveno, tajno, nevidljivo, zamaskirano, neviđeno, nečujno, nepoznato, nespoznato i neotkriveno. Ukloni sve operativne sisteme i instrukcije, uključujući sisteme podrške i kopije. Zadrži sva iskustva učenja o nečemu – slobodne od traume. U potpunosti poveži sve negativne entitete.

Poništi sve zavjete i ugovore koje sam načinila/o, bilo svjesno, bilo nesvjesno, a koji su narušili Univerzalnu Ljubav, Svjetlo i Istinu u bilo kojem planetarnom sistemu. Uključi u to i ugovore koji se smatraju neraskidivima. Oslobodi me od svih presuđivanja, bola i krivnje vezane za stvaranje ovakvih ugovora ili zbog učestvovanja u ovim ugovorima, pretvarajući nesklad u ljubav, prije nego ih eliminiraš.

U narednim mjesecima, obrati pažnju s vremena na vrijeme kad budeš osjećao/la slobodu od svih stega i ograničenja. Fokusiraj se na slobodu, jer to je način komuniciranja kojim se poništavaju ograničavajući elementi zavjeta iz prošlosti. Ohrabri slobodu u sebi i neka ona bude prethodnik novih načina kojima postavljaš ono što želiš biti, a ne da se vežeš i dalje za stare navike temeljene na ograničenjima uzrokovanim prošlim zavjetima. Uživaj u novom sebi!

 

Više o otvaranju Akaša zapisa možete saznati ovdje. 

 

Izvor: elementi.space

 

Dea Devidas

– Čitam karte i pišem o tome što pokazuju i govore. U ovoj inkarnaciji, od svoje pete godine ih proučavam – vizualno, filozofski, simbolički, astrološki, mitološki… ezoterno i egzoterno. Prakticiram jogu, tehnike disanja, meditaciju… život u trenu i u toku, ponekad uz pehar čaja, a ponekad uz kalež vina. Osim s kartama, vrijeme provodim s obitelji, mačkama i stablima.

 

Foto: Pixabay, Unsplash

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.