parallax background

Detox kapsule za eliminaciju toksina 

vježbe
Imamo vježbe za one dane kad nam se ne da vježbati
15 ožujka, 2022
jutarnja rutina
Jutarnji rituali kojima možete preobraziti život
16 ožujka, 2022

 

Glina je jedan od prirodnih lijekova koji se već stoljećima koristi za brzo i efikasno čišćenje organizma i poboljšanje zdravlja. Čisti tijelo na način da upija toksine i ostale štetne tvari iz organizma, krvi i limfe, veže ih na sebe i izbacuje kroz probavni trakt.

Sadrži više od 60 minerala i elemenata u tragovima koji čiste naš organizam. U glini ima silicija, selena, aluminija, kalija, kalcija, natrija, magnezija, srebra, željeza, olova i bakra. U prirodi možemo pronaći zelenu, žutu, bijelu i crvenu glinu.

Samo zelena glina koristi se za čišćenje organizma. Postoji nekoliko vrsta zelene gline, a najpoznatiji rudnici nalaze se u Francuskoj i na Siciliji. Ovisno o tome gdje je iskopana, sadrži jedinstveni postotak raznih minerala i elemenata u tragovima: selen, magnezij, željezo, kalcij, fosfor, kalij, cink, mangan, bakar, silicij, natrij.

Glina djeluje iznutra i izvana. Uz sunce, zrak i vodu, čije elemente sadrži, glina je jedno od najmoćnijih i najstarijih sredstava čišćenja organizma. Ona upija, absorbira a nakon toga i eliminira nečistoće iz tkiva, krvi i limfe. Može očisti organizam u tolikoj mjeri da se izgubi čak i neugodan miris znoja. Najčešće se koristi u kurama detoksikacije organizma, u proljeće i jesen, no mora biti ventilirana tj. certificirana za oralnu upotrebu.

Osim što čisti krv i limfu, poboljšava crijevnu floru, regenerira stanice, tkiva i organe, potpomaže zarastanje rana, smanjuje radioaktivnost te povećava otpornost na sve toksine, pomaže i kod ateroskleroze, anemije, bolesti dišnih putova, infekcija, trovanja, čira, viška želučane kiseline, opadanja kose, bolnih menstruacija i nečiste kože.

zelena glina

Detox kapsule za eliminaciju toksina

U našim DETOX KAPSULAMA kombinirali smo ventiliranu zelenu glinu s eteričnim uljima limuna, đumbira i slatke naranče koja dodatno pomažu u eliminaciji toksina iz probavnog sustava, čiste crijeva, stimuliraju i čiste jetru, poboljšavaju imunitet.

Eterično ulje limuna (Citrus limon) stimulira rad jetre, čisti jetru i žuč, djeluje antibakterijski i imunomodulirajuće, pomaže kod lomljivih kapilara.

Eterično ulje đumbira (Zingiber officinale) tonik je za cijeli organizam, djeluje na probavni sustav i njegove tegobe kao što su nadutost i grčevi, olakšava probavu, kronični umor, nedovoljno stvaranje žuči, čisti tkiva, pomaže kod reumatoidnog artritisa.

Eterično ulje slatke naranče (Citrus sinensis) pomaže kod otežane probave.

glina

 

Individualne fitoaromaterapijske konzultacije su najbolji način da se dođe do idealnog prirodnog rješenja za vaše zdravstvene probleme. Trenutno se sve konzultacije obavljaju online, a možete se javiti ovdje ili na anahata.aromaterapija@gmail.com

 

Više o aromaterapiji potražite u rubrici AROMATERAPIJA.

 

Ivona Kovačević Nemec

– osnivačica Anahata aromaterapije, certificirana je aromaterapeutkinja, fitoaromaterapeutkinja i yoga učiteljica sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa klijentima, učiteljica dječje yoge po Rainbow Kids metodi, Timeline Healing terapeut, Reiki, P.E.M. i Raindrop terapeut te trenutno pohađa edukacije za certificiranu voditeljicu sistemskih i obiteljskih konstelacija te učiteljicu meditacije.

Više na Anahata aromaterapija

 

Foto: Freepik, Anahata aromaterpaija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.