parallax background

Nina Kraljić predstavlja videospot za pjesmu „Rijeka“

8. rujna 2021.
moć svijesti
Dobra knjiga: Moć svjesnosti – vaša svijest tvorac je vaše sudbine
8. rujna 2021.
bijeli grah
Bijeli grah s miso pastom
9. rujna 2021.

Nina Kraljić, umjetničkim imenom Alkonost of Balkan, predstavlja izniman videospot za pjesmu „Rijeka“ sniman na dvije jako posebne i prekrasne lokacije: na području Nacionalnog parka Plitvička jezera te na rijeci Korani u Slunju.

„Pjesma Rijeka je simbolična i znakovita za mene, ne samo zato jer sam počela jasno i usmjereno graditi stilski glazbeni izričaj unutar etna, naših staroslavenskih običaja i elemenata uz neizbježnu povezanost sa prirodom, već i zato što samo značenje rijeke jest prepuštanje, čišćenje starog i uranjanje u novo, hrabrost da se nesputano krećemo prema onom što zaista jesmo, možemo i želimo. Potraga i preobrazba u novo i jače jest tema ove pjesme i samog videa. Ptica je snažan zaštitnik i vodstvo u traženju, otkrivanju i prepuštanju, individualnom putu autentičnog pojedinca – ako se pojedinac usudi krenuti na to izazovno, unutarnje putovanje! 

Nadam se da vam se spot sviđa jer smo zaista dali sve od sebe da u 3 minute dočaramo ovu kompleksnu priču. Ne znam kako da zahvalim svim sudionicima na stvaranju ove čarolije! Mogu samo obećati da će ih biti još i da se marljivo radi na novim materijalima. Iznimno sam sretna i privilegirana što surađujem i što sam upoznala toliko divnih i čarobnih ljudi! Svima koji su ovaj moj početak sna učinili mogućim – od srca hvala.“ -izjavljuje Nina!

Sponzori video spota su Nacionalni park Plitvička jezera, Gradski ured za kulturu grada Zagreba, Imanje Jelaš iz Slunja, što su prepoznali naš projekt i podržali nas!

nina kraljić

 

Naš intervju s Ninom Kraljić možete pročitati ovdje. 

Foto: Nicolas Diamane

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.