Pomrčina Ružičastog Mjeseca: Duša je otvorena za nove promjene!

5. lipnja 2020.
ječam s mladim graškom
Ječam s mladim graškom i mentom
4. lipnja 2020.
mala filozofija ptica
Dobra knjiga: Mala filozofija ptica
5. lipnja 2020.

 

Pomrčina Mjeseca dogodit će se na 14. stupnju Strijelca, 05.06. u 21:12. Ova pomrčina će zaista biti intenzivna i jedinstvena. U skorije vrijeme nije se dogodila pomrčina u Strijelcu, a ovo će definitivno biti simbol promjena i napretka. Mars će biti prilično aktivan i zapalit će vatrenu energiju u nama. Emocije mogu lako eskalirati!

Mjesec lipanj donosi period pomrčine, a prva u nizu bit će pomrčina punog Mjeseca 5. lipnja 2020. godine. Ova pomrčina potiče nas da se posvetimo unutrašnjem biću i da probudimo vatrenu energiju koja je duboko skrivena u duši.

Pomrčina Mjeseca dogodit će se na 14. stupnju Strijelca, što je poznato kao mjesto Velikog privlačenja. Vjeruje se da ovo polje na znaku Strijelca pomaže da privučemo energiju svemira k sebi, ali još uvijek je njegov utjecaj obavijen velom misterije.

Do sada ste osjetili utjecaj raznih lunarnih i solarnih pomračenja, ali ova pomrčina Mjeseca bit će zaista intenzivna i jedinstvena. U skorije vrijeme nije se dogodila pomrčina u Strijelcu, a ovo će definitivno biti simbol promjena i napretka. Posljednja pomrčina u Strijelcu dogodila se u 2010. godini. Zato je važno da razmislite što ste u prethodnih 10 godina naučili i možete li te lekcije ubuduće iskoristiti.

pomrčina ružičastog mjeseca

Pomrčine često otkrivaju nove puteve i traže od nas da u pravom smjeru usmjerimo svoje misli i aktivnosti. Sada je pravo vrijeme da neke stvari otpustite ili će one same od sebe prirodno završiti. Strijelac će pomoći da očistimo naše ideje i uvjerenja kako bismo započeli novo putovanje duše.

Mars će biti prilično aktivan tijekom pomrčine Mjeseca. Budući da je ratnička planeta, ona će zapaliti ratnika i vatrenu energiju u nama. Emocije mogu lako eskalirati, ali moramo ostati prizemni. Ako zaista možemo osluškivati svoje frustracije, možemo steći mnogo mudrosti i razumijevanja. Kada pokušamo razumjeti odakle potječu takve emocije, imat ćemo bolju kontrolu nad sobom.

Svi pokušavamo izbjeći osjećaj krivnje, ali čak i taj neugodni osjećaj ima vam nešto poručiti. Moramo se kontrolirati i slušati te unutrašnje glasove. Oni su ovdje da nas vode. Nemojte pridavati mnogo pažnje negativnim ili štetnim mislima, ali nemojte ih u potpunosti zanemariti.

Pustite ih da teku – neka pronađu svoj put. Kada dostignete pravi uzrok takvih emocija i misli, uspjet ćete ih uravnotežiti, to će ubrzati putovanje vaše duše.

Tama nas može naučiti koliku zapravo vrijednost imaju ljubav i svjetlost. Moramo prigrliti neugodne emocije, poput bijesa, bola i krivnje da bismo bolje razumjeli sebe. Koliko god da su neugodne, ove emocije su također dio našeg životnog iskustva.

pomrčina mjeseca u strijelcu

Stalno razmišljanje o tome kako da se oslobodimo ovih misli neće biti od velike koristi. Kada ih prihvatimo i suočimo se s njima, otkrit ćemo skrivene dragulje. Jednom kada shvatimo što pokušavaju izraziti, lako ćemo ih pustiti.

Mars pomaže da pronađete taj vatreni plamen u sebi. Vaša moć i svrha usko su povezani s onim što vas pokreće. Kad promatrate pravo i direktno svoje emocije, naučit ćete na koje ključne stvari trebate obratiti pažnju.

Pored Marsa, aktivna je i čarobna Venera koja povećava fokus na emotivne odnose tijekom pomrčine Mjeseca. Oni koji sumnjaju u svoje odnose, sada imaju priliku da pronađu rješenja i odgovore na mnoga nejasna pitanja.

Lunarna pomrčina je tu kako bi nas oslobodila konfuzije i očistila naš um. Dopustite da vam osvijetli i pokaže najbolji put.

Energija pomrčine Mjeseca 5. lipnja bit će u skladu s naredne dvije pomrčine koje će se dogoditi u istom ovom mjesecu. Zato ćemo u lipnju osjetiti energiju ponovnog rođenja kroz razne promjene.

Prije nego što započne sezona pomrčine, svi se osjećamo preplavljeni svojom zbrkom i sumnjama. Sadašnji svijet ne nudi mnogo sigurnosti. Ali sljedećeg mjeseca ćemo steći bolje razumijevanje sebe, svoje sudbine, a također i bolju povezanost s našom dušom.

 

Izvor: atma.hr

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.