budi dobro

(pro)budi se – “Da unesete bilo što u svoj život, zamislite da je to već tamo.”

 

Sigurno ste čuli da ponedjeljak traži više. Već znate da se mi volimo igrati s okretanjem perspektive i gledanjem stvari iz drugog kuta pa smo i taj zahtjevni ponedjeljak odlučili pretvoriti u novu #budidobro rubriku – (pro)budi se.

Ponedjeljkom vam želimo dati više motivacije i inspiracije da probudite svoju svjesnost, svoju prisutnost, svoju kreativnost, svoju moć i da bezuvjetno zavolite sebe. Dijelit ćemo 7 poruka za svaki dan u tjednu na koje možete meditirati, vizualizirati ili manifestirati svoju novu realnost.

Odbacite granice uma, jer postojanje nema granice. Oni koji pristaju na ograničenja žive male živote – mala im je radost, male su ima ekstaze, mala je njihova tišina, malo im je biće.

Zapamtite da smo svi rođeni kao lavovi, ali društvo je to koje nas prilagođava i stavlja u okvire ovaca. Društvo hoće robove, a ne ljude koji su predani slobodi. Društvo želi robove, jer sve što društvo ima zahtjeva poslušnost.

Zato (pro)budi se!

budi dobro

(pro)BUDI se – 7 citata za budan i svjestan tjedan

Život je prepun nesigurnosti. Trenutno mnogo toga ne možemo kontrolirati, na većinu onoga što se događa ne možemo utjecati, promjene se događaju često, iznenadno i nitko ne zna do kada će ovo trajati. Ali mi nismo bespomoćni. Ono što uvijek možemo mijenjati i na što možemo utjecati je naš stav prema svemu i upravo tu leži naša moć. Na svakome od nas je odgovornost kako ćemo trenutno posložiti vlastiti mindset.

Ovaj tjedan u rubrici (pro)BUDI se donosimo 7 citata koji nas podsjećaju da smo svaki dan okruženi ljepotom, samo je pitanje koliko smo spremni vidjeti ju. Citati nas podsjećaju i na važnost hrabrosti i skoka u nepoznato. Zato budite hrabri i otvorite oči.

budi dobro

“Da unesete bilo što u svoj život, zamislite da je to već tamo.” Richard Bach

“Budite hrabri. Riskirajte. Ništa ne može zamijeniti iskustvo.” Paulo Coelho

“Postoji izvrstan učitelj, ako ga razumijemo: to je priroda.” Kleist

“Cvijet procvjeta iz vlastite radosti.” Oscar Wilde

“Nemojte se boriti protiv tame. Nemojte se čak ni zabrinjavati zbog tame. Upalite svjetlo i tama odlazi. Upalite to svjetlo čiste svjesnosti: negativnost odlazi.” David Lynch

„Sve ima svoju ljepotu, ali svatko to ne vidi.“ Konfucije

“Možeš posjeći svo cvijeće, ali nećeš spriječiti dolazak proljeća.” Pablo Neruda

 

 

 

Foto: Unsplash

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.