parallax background

Pun Mjesec u Vodenjaku oslobađa nas okova i sputanosti

2. kolovoza 2020.
antistres uljna mješavina
Antistres uljna mješavina za masažu
31. srpnja 2020.
access bars
Access Bars – promjene s lakoćom, radošću i slavljem
5. kolovoza 2020.

 

U ponedjeljak, 3.8. u 17:56 sati očekuje nas pun Mjesec na 11 stupnju Vodenjaka koji će nositi pečat nepredvidivosti i neočekivanosti jer će biti izložen utjecaju Urana u znaku Bika. Ovo je vrijeme kada se oslobađamo okova i sputanosti, vezanosti koje nas guše. Na putu smo prema slobodi.

Vodenjak je sam po sebi hirovit, buntovan, a Uran će dodatno pojačati te energije. Stoga u narednom razdoblju možemo očekivati promjene koje ne možemo izbjeći i zaustaviti. Nemir unutar nas tjera prema naprijed po cijenu toga da iza sebe ostavimo sve ono što nam otežava napredak.

Ovo je vrijeme kada se oslobađamo okova i sputanosti, vezanosti koje nas guše. Na putu smo prema slobodi.

Što je sloboda za vas? Je li to spremnost da učinite ili kažete ono što vam je bitno, da se zauzmete za sebe, da krenete svojim putem. Oni koji vas cijene, vole, dopustit će vam to. Oni koji su navezani na vas potrebom, doživjet će to kao ugrozu.

Nastojte važne odluke donositi u miru, ne dajte da vas povuku ljutnja, nemir, nestrpljivost. Dobro razmislite prije nego što izgovorite i pokrenete se.

pun mjesec značenje

Neki odnosi bi se mogli naglo prekinuti, a drugi formirati uz veliku dozu uzbuđenja. No lako je moguće da novi spojevi imaju munjeviti predznak. Naglo dolaze, pometu sve pred sobom i naglo nestanu.

Mars u Ovnu budi pobjednički i natjecateljski duh, daje nam hrabrost i inicijativu, no i on je nestrpljiv, sve bi sad i odmah.

Merkur u Raku postavio se točno nasuprot Saturna, što ukazuje na potrebu da oslobodimo svoj um teških misli i nemogućnosti koje nam postavlja zbog straha i nesigurnosti. Ovo je simbol i poslovnih te obiteljskih promjena i odluka koje će zahtijevati da se riješe neke sporne situacije iz prošlosti.

Dosta je važno jasno i iskreno komunicirati o okolnostima koje će se naći ‘na stolu’. Ne kritizirati niti zbog kritike drugih ulaziti u ulogu žrtve. Taj aspekt je i simbol napornog rada ili sumnje u mogućnost da ćete uspjeti u onome što ste naumili. Budite jači od sumnji i strahova koji proizlaze iz vašeg uma.

Teme koje mogu biti značajne su prijateljski odnosi, udruživanja s drugima, timski rad, odnos s djecom, ljubavni život, primanje i davanje ljubavi.

 

Kako najbolje iskoristiti energiju Punog Mjeseca saznajete ovdje. 

 

Izvor: Atma, Julijana Oremović

 

Foto: Pixabay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.