joga lica

Radionica i izazov joge lica s Ivanom Crnčić

 

Prošlo je ljeto, vrijeme je da odmorimo kožu od ljetnih radosti – soli, Sunca i možda nespavanja i pripremimo je za zimske dane. A uostalom, tko uopće kaže da nam za face yogu treba poseban povod ili razlog?

Ukoliko ste već vježbali s nama kroz protekle izazove, sigurni smo da ste primijetili razne benefite ove metode, a ukoliko još niste, ovo je idealan trenutak za to da nam se priključite i sami spoznate koje su prednosti za vas.

Mišići našeg lica, kao i mišići našeg tijela, trebaju promjenu, trebaju trening, zovu nas da ih osvijestimo i izbacimo iz uobičajenih tračnica po kojima se vole kretati. Na putu face yoge, osim što nam lice potpuno zasja pa nas prijatelji nakon par dana pitaju što nam se događa, naučimo i puno toga o svom licu i sebi kroz njegovu prizmu.

Za ovaj izazov opet smo se malo igrali i kombinirali pa će on izgledati ovako:

26.9. – 10 – 12 – Radionica (subota)
Ova je radionica namijenjena svima, a posebno je preporučamo onima koji se prvi put sreću s face yogom ili odlučuju na izazov.

Što ćemo na radionici raditi:
Pričat ćemo o:
mišićima lica, čemu služe i što koji radi?
promjenama koje se događaju na licu s vremenom
faktorima koji dovode do promjena
tehnikama koje face yoga koristi – vježbe, akupresura, samomasaže lica
Na kraju ćemo odvježbati čitav jedan “face trening”, isprobati čari akupresure i samomasaže pa pripremite ulje ili kremicu.

joga za lice

28.9. – 25.10. – face yoga izazov

Nakon toga, od ponedjeljka, 28.9., krećemo u akciju i vježbamo 4 tjedna ili 28 dana u nizu. Kažu da je za usvajanje nove navike potrebno 21 dan za redom prakticirati ono što želimo, a mi ćemo to učvrstiti s još dodatnih 7 dana. Vježbate putem video materijala na youtubeu, za koje svakog jutra dobivate link. Vrijeme vježbanja ostavljamo potpuno vama na izbor! Linkovi vam ostaju dostupni i nakon što izazov prođe.

Naš tjedni raspored izgledat će ovako:
Ponedjeljak – vježbe za čitavo lice
Utorak – vježbe za čitavo lice
Srijeda – dan za kolagen, odnosno tehnike kojima potičemo njegovo stvaranje (vježbe – masaže – tapkanje miks)
Četvrtak – vježbe za čitavo lice
Petak – vježbe za čitavo lice
Subota – akupresurna subota (dan bez žurbe, idealan za tretman, možda još u krevetu?)
Nježna nedjelja – kombinacija vježbi i masaže

Za one kreativne: da, moguće je u jednom danu odraditi i više videa, kombinirati štogod poželite, jučerašnje vježbe i današnju akupresuru ili štogod vam srce veseli!

Cijene:
Radionica – 100 kuna
Face yoga izazov – 350 kuna
Zajedno – 400 kuna

Prijave: ivana.m.crncic@gmail.com

 

 

Više o jogi za lice pročitajte ovdje ili psjetite IG profil face_yoga_by_ivana za više vježbi.

 

Ivana Crnčić

– Kroz pitanja i traženje odgovora i shvaćanje kako su razumijevanje i prihvaćanje temelji rasta i stvaranja životne lakoće, želim razmjenjivati iskustva i znanja s ljudima oko sebe. Koristim yogu, sistemske konstelacije i energetski rad kao bazu za rast i vlastiti put traženja odgovora, a sve što naučim, rado ću podijeliti s drugima.

 

Foto: Sanjin Kaštelan

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.