parallax background

Rasti s nama: #budidobro voli Marinu, Tanju i Ivu

joga za lice
Face yoga challenge: Vježbamo jogu lica s Ivanom Crnčić
2. listopada 2020.
zvuči dobro
Najzanimljiviji glazbeni albumi u rujnu
3. listopada 2020.

 

Stigao je petak, a to znači da je dan za novu #budidobro IG trojku u rubrici RASTI S NAMA. 

Svakoga petka u njoj ćemo predstaviti 3 IG profila koji nas inspiriraju, nadahnjuju, pokreću. U bespućima interneta često nije lako pronaći sadržaj koji nas obogaćuje, veseli, budi u nama želju za promjenom, za rastom.

U ovoj rubrici predstavljat ćemo ljude koji su nam dragi, koje volimo, čiji Instagram profili traže da se na njima zastane i udahne njihova priča. Tražimo IG mjesta gdje nismo bombardirani sa stotinu vijesti, informacija, reklama. To su ljudi i priče gdje možete gledati jednu po jednu stvar. Mjesta gdje se možete smiriti. Mjesta gdje se stišate.

Zajedno možemo rasti i stvarati ne followere nego zajednicu koja je inspirativna, podržavajuća, svjetlosna i nadasve dobra.

Rubrika je zamišljena kao interaktivna, jer želimo da i svatko od vas sudjeluje u njoj. Želite li biti predstavljeni u RASTI S NAMA koristite u svojim objavama na Instagramu hashtag #budidobro ili označite budi_dobro IG na svojim fotografijama.

Danas vas upoznajemo s Marinom, Tanjom i Ivom

RASTI S NAMA: #budidobro voli Marinu, Tanju i Ivu

marina.cosic

Kada bismo samo s jednom riječju morali opisati što vas očekuje ako dođete u Marinin svijet bilo bi to #artofliving. Posebna snažna nježnost, podrška ženama u samospoznaji i razvijanju vlastitih talenata, vjetar u leđa u pokretanju vlastitog posla, ne da biste radile, već živjele svoju svrhu zbog koje ste tu itd., čini Marinu nezaobilaznom ženom na Instagramu (ali i u stvarnom životu). Marina vještinom jedne slikarice svoj senzibilitet pretače u brand & lifestyle fotografiju, online edukaciju i širenje ljepote i svjetla na svom putu, baš kao što i slika po slikarskom platnu.

marina ćosić

@marina.cosic

marina ćosić

@marina.cosic

marina ćosić

@marina.cosic

salty.nest

U ovom “slanom gnijezdu” volimo provoditi mnogo vremena. Tanja potiče žene da žive svjesno, prisutno te da im je život ispunjen zahvalnošću i kreativnošću. Kroz zen fotografije njenog #slowliving života, Tanja na poticajan i topli način dijeli vlastitu inspiraciju kako da baš svaka žena pronađe u sebi ono zbog čega će procvasti u svojoj punini. Njena povezanost s prirodom i sa samom sobom probudit će i u vama želju da se ponovno pronađete ako ste se izgubili i da otkrijete da je priroda naš vječni izvor.

rasti s nama

@salty.nest

rasti s nama

@salty.nest

rasti s nama

@salty.nest

 

samsa_critters

Iza IG profila samsa_critters nalazi se biologinja i arahnologinja Iva Čupić. Da biste se našli na njenom feedu morate imati ili premalo ili previše nogu. Naravno, šalimo se, ali obožavamo način na koji Iva svakom znatiželjniku kroz svoj profil prenosi stručno znanje o bićima koja većini (neopravdano) nisu draga. Kod Ive tako npr. možete saznati kojoj točno vrsti pripada onaj pauk kojeg se strašno bojite, a znamo kad se s nečim upoznamo da više nije tako strašno. Iva će dati i korisne savjete kako se ponašati u prirodi, možete ju zamoliti da vam determinira zmiju ili kukca na kojeg ste naišli i saznati brojne druge zanimljivosti iz svijeta prirode.

samsa critters

@samsa_critters

samsa critters

@samsa_critters

samsa critters

@samsa_critters

 

 

Izabrala Indira Juratek. 

Dosadašnji izbor inspirativnih Instagram profila možete pogledati ovdje. 

 

Foto: Instagram

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.