Rim Tim Tagi Dim očarao Europu! Baby Lasagna očekivano u finalu Eurosonga

U prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga održanoj u utorak, 7. svibnja 2024., imali smo priliku čuti 15 izvođača, ali naša pozornost i nadanja su naravno bila na našem predstavniku – Baby Lasagni, koji je nastupio 7. po redu.

Svojim nastupom izazvao je pravu euforiju u Areni, nakon čega su društvene mreže preplavile brojne snimke iz publike, ali i oduševljenog press centra. Eurovizijske kladionice su nakon nastupa porasle i sada daju čak 37 % šansi za pobjedu upravo Baby Lasagni. Izvrstan nastup je pokazao i koliko je dobra konekcija Marka Purišića s publikom te koliko je Rim Tim Tagi Dim očarao Europu.

Koga gledamo u subotu u finalu?

Finalna večer ovogodišnjeg Eurosonga održat će se u subotu 11. svibnja s početkom od 21 sat.

Uz Baby Lasagnu, svoje mjesto u finalu u prvoj polufinalnoj večeri osigurali su i Srbija, Portugal, Slovenija, Litva, Ukrajina, Finska, Luksemburg, Cipar i Irska.

Sutra je druga polufinalna večer na kojoj ćemo čuti 16 pjesama, od kojih će 10 pronaći svoje mjesto u velikom finalu. U velikom finalu uz 20 kandidata izabranih u dvije polufinalne večeri naći će se i predstavnici zemalja Velike petorke kojima je ulazak u finalne direktno osiguran – Francuska, Italija, Njemačka, Španjolska i Ujedinjeno Kraljevstvo.

Gledanje Eurosonga u Zagrebu

Grad Zagreb ove subote će po prvi put organizirati javno gledanje finala Eurosonga. Održat će se u subotu, 11. svibnja, s početkom u 20 sati na Europskom trgu. Please meow back!

 

 

Foto: Screenshot

 

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.