Venera u Biku – za ljubav trebamo sigurnost

Boravak Venere u znaku Bika u razdoblju od 29. travnja do 23. svibnja utjecaj je koji nam može donijeti brojne dobrobiti, ako posegnemo za njima. Venera se Biku osjeća prirodno, tu je njezino dobro mjesto. Spremno nam pruža svoje najbolje darove.

Vrijeme je da počnemo tražiti mjesta, ljude, okolnosti u kojima i s kojima možemo uživati. Stvarati iz uživanja. Rasti kroz uživanje. Osjećati da je unatoč svemu sve u redu.

Češće odlazimo u prirodu, uzimamo njezine darove. Mir šume. Čisti zrak. Šum mora. Miris biljaka. Buđenje svih osjetila putem kojih smo prisutni, usidreni u trenutku bez misli. Osjećaj, doživljaj koji dolazi kroz tijelo. Stvarno je.

Sigurnost je ključna u prepuštanju i stvaranju. Idemo korak po korak prema cilju. Oprezno, ali dostižno.

Bavimo se više svojim tijelom i njegovim potrebama.

Ja posjedujem. Što posjedujete? Pritom ne uključujemo samo materijalno i imovinu, već one unutarnje kvalitete koje su toliko vaše i na koje biste trebali biti ponosni. Sva vaša znanja, stečena iskustva, talenti i vrline. Vaše unutarnje blago. Ono traži biti viđeno, traži biti podijeljeno s drugima, s onima koji će se prema tome odnositi s poštovanjem.

Novac i financije. Odlično razdoblje za nove financijske pothvate. Kupovinu, prodaju, nove investicije, ostvarenje veće zarade.

Dobro vrijeme za ljubav i nove početke. Potrebni su zdravi temelji, prostor sigurnosti kako bi se osjećaji izrazili. Slučajan dodir, miris – pokreće se. Opet osjetila. Opet sve ide kroz osjećaj koji imamo u tijelu kad smo u blizini druge osobe. Seksualnost. Senzualnost. Voljenje tijelom.

Zdravi odnosi postaju još stabilniji. Parovi razvijaju planove, zajednički ostvaruju ciljeve.

Ima ova Venera i svoje izazove, osobito kada prima loše aspekte kroz natalnu kartu. Sebičnost, posesivnost, ljubomora, izostanak kompromisa, prejedanje, koristoljublje, ustrajanje na svome, a protiv sebe.

Ne dajte da vas odvuče na tamnu stranu.

 

Možda želite pročitati:

Veliki mjesečni horoskop za svibanj

Bik – senzualni materijalist

 

Foto: Freepik

Astrologinja, trener osobnog razvoja, u edukaciji za voditelja sistemskih konstelacija. Pružam podršku osobama koje žele bolje upoznati sebe i svoj život, iz objektivnije perspektive sagledati trenutnu situaciju, a slijedom toga i pronaći izlazi i poteškoća.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.