Pun Mjesec u Djevici: pogledajmo u svoju svakodnevicu

Pun Mjesec koji se odvija u Djevici, 24. veljače u 13 sati i 30 minuta poziva nas da pogledamo u svoju svakodnevicu.

Kako provodimo dane? Dopuštamo li si predah, vrijeme za odmor ili pak bjesomučno jurimo iz jedne obaveze u drugu? Nekad takav način života može predstavljati i bijeg od samih sebe, od onoga što je bitno za nas, za naše psihičko i fizičko zdravlje. Možda se samo bojimo sresti sa sobom, ući u tišinu pa i kad obavimo sve što nam dan nalaže nerijetko sjednemo pred neki ekran i zabavimo misli.

A gdje smo tu mi?

Gdje je naša dobrobit?

Kada smo se posljednji put zapitali što nama treba?

Kad smo posljednji put bili sa sobom u tišini, bez ekrana, ukućana, bez obaveza koje nas vrte u krug?

Sada smo u prilici to promijeniti. Pronaći odmor u danu. Delegirati neke obaveze ako je to moguće. Uzeti kraći odmor. Početi mijenjati neke navike koje nam ne služe.

Krenite vježbati.

Promijenite prehranu.

Radite s manje pritiska i stresa.

Uvedite nova pravila u svoju svakodnevicu koja će podržavati vašu dobrobit.

Ovaj puni Mjesec može donijeti i neke promjene na radnom mjestu, kao i nova iskustva vezana uz posao koji radite. Isto tako, ovo je izvrstan period da više pažnje posvetite svom zdravlju kako biste proljeće dočekali s više energije i riješili neke tegobe ako ih imate.

Ne može i neće sve biti savršeno. Nekad nam u život dolaze iskustva koja remete naše planove i red, koja traže da se prepustimo i vidimo kuda nas to vodi.

Dok kontroliramo život, ne živimo ga. Propuštamo iskustva koja mogu biti izuzetna za nas, naprosto ih ne vidimo.

Skup planeta u znaku Riba (Sunce, Merkur i Saturn) pozivaju nas da se okrenemo malo unatrag i pogledamo što smo prošli unatrag godinu dana. Postoji li nešto s čim nismo u miru, što trebamo pustiti kako bismo lakše ostvarivati nove ciljeve.

Možda ćemo se naći rastrzani između jake želje, iluzije u kojoj se gubimo i onoga što nalaže stvarnost. Kao da se trebamo otrijezniti nakon pijanstva. Zato pogledajte što stoji iza onog što vidite ili mislite da vidite.

Moguće je da dođemo u posjed nekih informacija ili obavimo tajni razgovor koji će baciti novo svjetlo na temu koja nas zanima.

Venera i Mars u Vodenjaku ukazuju da bi u narednim tjednima mnoge mogla iznenaditi i neka uzbudljiva promjena ili iskustvo u ljubavnom životu.

Što god da vam donese ovaj puni Mjesec neka bude za vaše najviše dobro!

 

Možda želite pročitati Kako najbolje iskoristiti energiju Punog Mjeseca. 

 

Julijana Oremović

www.julijanaoremovic.com 

 

Foto: Freepik, Pexels

Astrologinja, trener osobnog razvoja, u edukaciji za voditelja sistemskih konstelacija. Pružam podršku osobama koje žele bolje upoznati sebe i svoj život, iz objektivnije perspektive sagledati trenutnu situaciju, a slijedom toga i pronaći izlazi i poteškoća.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.