ZEN tarot – Izvor

Ovogodišnje Kupske noći u Sisku donose glazbeni spektakl, kulturne poslastice, gastro raj te tradicionalnu Šikljadu i Kupsku alku
23. kolovoza 2023.
eisenhowerova matrica
Eisenhowerova matrica: Matrica s kojom ćete vrlo lako odrediti prioritete
24. kolovoza 2023.

 

Današnja karta nas podsjeća da postoji ogroman i nepresušan Izvor energije koji nam je svima na raspolaganju.

Da bismo uronili u njega treba zaboraviti na planiranje i preveliko razmišljanje. Put do Izvora vodi kroz uzemljenje, centriranje i tišinu.

Taj Izvor se ne nalazi negdje izvan nas, on je u svima nama dan nam kroz božansku iskru postojanja. To je naše osobno Sunce, ono sja za nas, obasjava nas svojom svjetlošću i toplinom, daje nam život i njeguje nas.

Kada osjetimo našu povezanost s Izvorom u nama se budi ogromna snaga, svjedočimo transformaciji energije u Svjetlo i Ljubav, otvara nam se jedan cijeli potpuno novi divan svijet.

Prvo trebaš naučiti biti u Izvoru. A onda se prepustiti i dopustiti Izvoru da pokaže gdje leži tvoj potencijal.

Nevažno započinješ li nešto novo i trebaš inspiraciju ili upravo završavaš nešto i trebaš odmor, idi k Izvoru. Izvor te uvijek čeka, a da dođeš do njega ne trebaš nigdje putovati.

zen tarot

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje – kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com

 

Indira Juratek

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.