ZEN tarot – Putovanje

rak horoskop
Rak – nježna bića često skrivena u svojoj kućici emocija
lipanj 21, 2022
svjetski dan joge
Svjetski dan joge: različitim stilovima do ravnoteže i radosti postojanja
lipanj 21, 2022

 

Sitna figura koja se kreće kroz ovaj predivan krajolik nije zabrinuta zbog cilja. On ili ona zna da je samo putovanje cilj, hodočašće samo po sebi je sveto mjesto. Svaki korak na tom putu je važan sam po sebi.

Život je neprekinuti kontinuitet. Nema posljednjeg odredišta kojem idemo. Samo hodočašće, samo putovanje je Život, a ne dostizanje neke točke ili cilja.

Kada se karta putovanja pojavi u čitanju, ona nam govori da je došlo vrijeme pokreta i promjene. To može biti fizička promjena s jednog mjesta na drugo ili pak unutarnji pomak našeg bića. Koji god slučaj bio, ova karta obećava da će putovanje biti lako te nam donijeti avanturu i rast. Nema potrebe da se borimo ili previše planiramo.

Karta putovanja nas također poziva da prihvatimo i zagrlimo novo, kao kada putujemo u novu zemlju s drugim običajima i okolišem od onih na koje smo navikli. Ovaj stav otvorenosti i prihvaćanja priziva nove prijatelje i nova iskustva u naš život.

zen tarot

 

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje – kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com

 

Indira Juratek

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.