S Andreinim prirodnim sapunima možete napisati poruku i to nam je baš fora

 

Naša autorica Andrea Anić Dokmanović kreativka je u svijetu biljaka koja ljepote i blagodati ljekovitog bilja koristi na razne načine.

Andrea živi u prirodi, u šumi Gorskog kotara, koja joj je i nadahnuće i okrjepa, ali i izvor materijala od kojih stvara razne predmete i prirodne proizvode.

Ljekovito bilje koristi za čajeve, tinkture, macerate, kreme, balzame, sapune koje izrađuje hladnim postupkom, eko print i prirodno bojadisanje na prirodnim tkaninama, o čemu ste već mogli čitati, a i sami se okušati. Od tih tkanina potom izrađuje svoje tekstilne (Lj)eko proizvode: torbe, haljine, pregače, tunike, biljne postere… Surađuje i s drugim kreativcima te na taj način prenosi svoju prirodu svima kojima je potrebna, kroz predmete koji uvijek podsjećaju na to da odemo u šetnju prirodom i napunimo se njezinom snagom.

Danas ćemo pisati malo više o njenim prirodnim sapunima, koji su zbilja posebni, a nastali su iz ljubav prema prirodi i želji da se tijelo njeguje i hrani onim što priroda obilato daje.

Andreini prirodni sapuni – pere me priroda

Više od četiri godine Andrea se usavršava u izradi sapuna hladnim postupkom, a cijelo to vrijeme ih i osobno koristi. Svaki Andrein sapun je jedinstven ručno izrađen proizvod u koji je uloženo puno znanja, truda, pažnje, ljubavi i kvalitetnih sastojaka.

Ovi sapuni su posve prirodni, bez umjetnih mirisa i boja. Sadrže najdivnija ulja – maslinovo i kokosovo ulje te shea (karite maslac), kao i prirodne prahove te eterična ulja za miris. Oni su i biorazgradivi, prirodni, veganski, cruelty-free.

Zahvaljujući postupku izrade i uljima, ovi sapuni njeguju kožu, jer sadrže glicerin koji je nusprodukt saponifikacije. Koža je mekana, nije isušena i ne svrbi.

Boje u sapunu dobiva dodavanjem njegujućih glina i raznih prirodnih prahova, a za miris koristi čista certificirana eterična ulja.

Andreini prirodni sapuni – divan božićni poklon

Ovi sapuni su posebni i po tome što dolaze sa slovima ili riječima. Tako su tu RADOST, LJUBAV, NADA, a možete ispisati i cijelo svoje ime ili pak ime našeg portala BUDI DOBRO. Nije li ovo sjajno?!

Dolaze i na špagicama pa ih u ovo doba godine možete iskoristi i kao sasvim prirodan i mirisan ukras za bor ili kao sjajan poklon. Osim što biste nekoga sigurno razveseliti ovaj dašak prirode može biti i sjajan mirisni dodatak i vašoj kupaonici, a još važnije vašoj koži.

Poklonite li nekome nešto ovakvo, garantiramo da ćete se osjećati dobro i zbog lokalnim i malih brendova koje time podržavate, a i zbog spoznaje da ovakvom kupovinom čuvate prirodu.

Andrea sapune radi u malim količinama tako da se jako često brzo rasprodaju. Međutim, prvi koji novosti dobivaju su svi newsletter pretplatnici pa se na ovom linku možete pridružiti ovoj zajednici.

 

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.