Pozivamo vas na promociju dodataka prehrane Bioandina

 

U petak, 10.6.2022., od 16 do 18 sati u Farmacia specijaliziranoj prodavaonici u sklopu trgovačkog Z centra održat će se promocija proizvoda Bioandina.

Bioandinin asortiman dodataka prehrani čine proizvodi na bazi peruanskih superbiljaka maca, camu camu te mačja kandža. Svi proizvodi dostupni su u obliku kapsula, dok su proizvodi na bazi biljke mace dostupni i u obliku praha. Bioandinin portfelj tako čine: crna i crvena aktivirana maca u kapsulama te prahu, premium mix crne, crvene i žute mace u kapsulama te prahu kao i camu camu capsule te kapsule mačje kandže.

bioandina

O nutritivnim vrijednostima i kvaliteti samih proizvoda te njihovoj dobrobiti svim postiteljima tumačit će Bioandinin tim u suradnji s magistrom nutricionizma Ana Marijom Medved. Vrijedno je znati kako je, na primjer, biljka camu camu najbogatiji biljni izvor vitamina C u prirodi. Ili kako je Bioandinina maca jedina aktivirana maca na hrvatskom tržištu. Ujedno će svi posjetitelji imati priliku posavjetovati se s nutricionisticom o individualnom pristupu u unapređenju vlastitih zdravih navika.

Dođite i u ugodnom i inspirativnom društvu otkrijte u kojoj mjeri Bioandinini proizvodi mogu poboljšati kvalitetu vaše svakodnevice.

O Bioandininim proizvodima pisali smo više puta, a u tekstovi niže možete saznati mnogo vrijednih informacija:

Maca: magični prah s Anda – moje iskustvo s korištenjem

Bioandinini proizvodi nastali na temeljima zdravlja i prirode 

Mačja kandža: prvi vjensik proljeća u Bioandini

Menopauza – važna faza u životu svake žene 

Uloga vitamina C kod borbe protiv sezonskih alergija 

 

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.