Najljepše ideje za blagdansko dekoriranje doma u kojem ćete uživati

pčelarko omoti
BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Pčelarko omoti – ekološke folije od voska
22. prosinca 2020.
mjera šal
BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Ručno pleteni šal brenda Mjera_
23. prosinca 2020.

 

Dekoriranju kuće ili stana za vrijeme blagdana malo tko može odoljeti.

Mi ideje za najljepše dekoracije često tražimo na Instagramu, a ove godine smo pronašli nešto najljepše što možete zamisliti.

blagdanske dekoracije

Matija Hiršman je kreativka koja se nalazi iza inspirativnog profila luluartflower, a s nama je podijelila svoje ideje kako napraviti najljepše božićne dekoracije i prizvati toplinu božićnog duha u svoj dom.

Matija voli prirodno, zeleno, raskošno, životinje, prirodu, cvijeće, dobrotu i pozitivnost. Baš stoga vjerujemo da ćete i vi dobiti nadahnuće kroz njenu galeriju božićnih dekoracija.

blagdansko dekoriranje

Što se tiče dekoriranja kod Matije je sve jako prirodno. Koristila je grane bora, čempresa, nordijske jele, sa suhim cvijećem u kombinaciji s crvenom i zlatnom bojom.

Velike vijence na zidu isplela je na obručima koje izrađuje @mayolis_home_decor te ih dodatno ukrasila velikim baršunastim mašnama. Vi možete na bilo kojem obruču isplesti svoje vijence.

blagdansko dekoriranje

Vijence na prozoru je plela na slamnatim obručima i to obostrano da i s vanjske strane bude lijepo. Matija nam je otkrila kako je koristila je nordijsku jelu kako se iglice ne bi rasipala. Luster je okićen borovim granama.

blagdansko dekoriranje

blagdansko dekoriranje

DIY Viseći ukras – pahuljice od gipsofile

Mnogi od nas već godinama žude za bijelim Božićem. Ovom idejom Matija je toj žudnji stala na kraj! Ukoliko izradite pahuljice od gipsofile i stavite ih iznad stola više nećete morati viriti kroz prozor za vrijeme božićnog ručka ne bi li ugledali snijeg. Možete ih staviti da vise bilo gdje u kući, super bi bilo uz prozor.

blagdansko dekoriranje

blagdansko dekoriranje

blagdansko dekoriranje

 

Foto: @luluartflower

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.