parallax background

Budi Dobro Giveaway: darujemo te s ekskluzivnim vinilnim izdanjem albuma Brutalist riječkog dua The Siids

kućni porod
Priča s kućnog poroda: Moj drugačiji porod, a isti kao i svi porodi na svijetu
30. ožujka 2021.
seaspiracy film
Dobar film: Razum i žmarci – O filmu “Seaspiracy”
31. ožujka 2021.

 

Iako je pandemija zatvorila vrata koncerata, glazba nije utihnula. Za nagrađivani i hvaljeni riječki duo The Siids, kojeg čine glazbenici Darko Terlević i Stanislav Grdaković, ova godina je sjajno počela.  

Nakon što je njihov prvijenac „Brutalist“ rasprodan u CD nakladi, album je upravo dobio svoje ekskluzivno vinilno izdanje dostupno u samo 300 komada, a što poznavatelji dobre glazbe i ljubitelji retro lifestylea ne žele propustiti.

the siids vinil

the siids

Kao najavu vinila The Siids su objavili i video za ogoljenu live verziju posljednjeg singla „Moments of Laughing“ u kojem je pjesma aranžmanski vraćena na svoj početak u oblik u kojem je i nastala. U minimalističkom aranžmanu glasa klavira i gitare te prekrasnoj vizualnoj kulisi riječkog Palazzo Modello The Siids nas još jednom vode na novo emotivno putovanje i pokazuju zašto su osvojili publiku.

Za režiju videa uživo i ovog puta je zaslužan njihov dugogodišnji suradnik Bojan Kukuljan (Neon Studio), dok je za audio zapis i miks zaslužan Darko Terlević.

BUDI DOBRO & THE SIIDS GIVEAWAY

Dok čekamo prve koncerte i zvučnu terapiju Budi Dobro donosi u vaše domove najbolje od hrvatske glazbe. U suradnji s The Siids darujemo vas s potpisanim albumom „Brutalist“ u vinilnom izdanju.

the siids

the siids vinil

Darivanju se možete pridružiti na IG profilu @budi_dobro

Da biste sudjelovali u darivanju potrebno je:
1. Pratiti @budi_dobro
2. Pratiti @thesiidsband
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

Ako želite možete podijeliti u storyu.

Igramo se do srijede 7. travnja 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i u komentarima objaviti dobitnika/cu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

the siids vinil

Intervju s Darkom i Stanislavom možete pročitati ovdje. 

 

Foto: Jadranka Lacković

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.