budi dobro

Budi Dobro planer – Krenite u susret sebi te cvatite s nama kroz 2022. godinu

 

Odbrojavamo dane do kraja ove godine i već se svi pomalo veselimo novoj pred nama. Unatoč modernoj tehnologiji, mnogi od nas još uvijek vole osjetiti papir pod prstima, a svoje obveze, planove, ali i radosne trenutke zabilježiti u osobni planer.

Kako se ne bi ste zatrpali u previše to-do lista, ove godine smo odlučili pripremiti vam jedan praktičan planer za koji smo sigurni da će postati vaš najbolji prijatelj u 2022. godini. Međutim, ovo nije običan planer već Vaše osobno putovanje kroz godinu. Podijelili smo ga na 12 cjelina koji simboliziraju 12 mjeseci.

Svaki mjesec počinje citatom, koji nosi energiju tog mjeseca te prvog dana u mjesecu možete meditirati na temu tog mjeseca. Planer započinje citatom „Be realistic: Plan for a miracle.“, jer upravo takvo godinu priželjkujemo – godinu cvatnje u kojoj je baš sve moguće.

budi dobro planer

budi dobro planer

Mjesecima su pridružene i biljke i njihove energije pa tako siječanj nosi energiju visibabe i simboliku novog rađanja, drugi mjesec energiju ljubičice i simboliku pobjede ljubavi, dok ćete ostalo morati otkriti po putu.

budi dobro planer

Planer je podijeljen na tjedne, što ga čini iznimno praktičnim i preglednim. Osim dodatnog označavanja neradnih dana, nismo zaboravili na one nama važne – poput mjesečevih mijena, zimskog i ljetnog solsticija, proljetnog i jesenskog ekvinocija ili pak svetkovina kao što su Yule ili Samhain. Sve što treba jednoj čarobnici za dobru organizaciju nalazi se na ovih 65 spiralno uvezanih listova.

budi dobro planer

budi dobro planer

Planer je A4 veličine (210X297 mm) te je izrađen od najfinijeg papira, Kraftpak 225 g te Munken print cream 100 g. Planer je nastao u suradnji Indire Juratek i studia Printly vlasnice Maje Alijagić, a možete ga nabaviti u Budi Dobro web shopu.

Krenite u susret sebi te cvatite s Budi Dobro kroz 2022. godinu.

budi dobro planer

budi dobro planer

budi dobro planer

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.